Jump to content

pwayne

Medlem
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

2 Followers

About pwayne

 • Rank
  Med i gänget
 1. För skojs skull bumpar jag mig själv 5-6 år senare. Kan man lyssna på det här på 2010-talet???
 2. Shit, får nog hålla med Equality; jag gillar den första tagningen bäst och även om ljudet är ganska skräp så är feelingen och rummet och närheten/närvaron hög! Det känns som intimiteten försvinner på den nya även om den förståss fortfarande är bra. Skulle vart kul att höra mellanvarianten för det var en sådan som låg uppe och försvann? Hursomhelst är låten bra men jag skulle vilja höra en avskalad version som "orginalet" i tempo och tonart men med bra ljud! Bye the way och off-topic: Jag lyssnade på den försvunna versionen häromdagen då jag var hemma och febersjuk. Jag lyssnade genom min sambos laptop och skrev en kommentar. Jag var rätt väck i huvudet och öronen så det blev en ytterst enkel kommentar. Dagen efter skulle jag kolla tråden igen men kunde inte hitta den...konstigt ...jag sökte igenom formet (både det nya och gamla)...hm...jag är säker på att jag skrev....Jag sökte på mig själv och mina senaste inlägg: Inget!! Skumt.......Sedan kommer jag på vad jag drömt under natten: Jag drömde att Equality hade lagt ut en helsidesannons i fyrfärg med sin avatar på Lysekils-Postens första sida: Föreställ er Equalitys avatar som bakgrundsbild i fyrfärg med Lysekilspostens ordinarie framsida trycks ovanpå, vilken reklamplats!! Det var jävligt fräckt och jag undrade vad fan hade hade betalt för denna fyrfärgsreklam i en i övrigt helsvart tidining. Nåväl när jag insåg att jag haft denna dröm började jag ifrågasätta om jag verkligen hade hört Karls låt och skrivit något.....kanske febern spelat mig spratt. När jag senare under gårdagen läste om försvunna trådar och kapade moderatorlogin blev jag lite lugnare... ....men Equalitys annons.....vad fan kan den ha kostat???
 3. Kanon! Skön låt som man blir glad av; en riktig sommarlåt men en som funkar hela året! Jämfört med orginalet är det nu mer lyster, helhet och balans, gott! Tummen upp
 4. Hehe. Kan du vänligen upplysa vår trummis om detta? Ge mig adressen!
 5. Ett annat tips: Tänk på att det är trummisen som är din bäste vän! Det är NI som skall vara tighta (resten också förstås, men det är er dom skall luta sig mot). Så håll kontakten med trummisen och lyssna på honom/henne, det är din metronom Lycka till!
 6. Härligt! Tror jag börjar ana en ny favorit på forumet! Härlig känsla och ett härligt soft gung. You´ve got it man!
 7. Kalas! Låter kanon. Och visst är det Stone Roses man tänker på! Och HM´s munspel lyfter det hela ett snäpp till och ger djup i ljudbilden. Kanonjobb! Härligt flumsväng.
 8. Välkommen Hanna! Låter skönt på din space! Skön röst och soft reggae! Requestar på myspace! Weine
 9. Du kan ju alltid göra så här. Efter att du spelat in en kanal med effekter på så solar du den kanalen och gör en audio mixdown (med bara aktuell kanal plus effekter). Ta sedan bort orginalspåret och importera ljudfilen som alltså innehåller allt du hör vid solokörning. kan vara en fördel om du t.ex. vill ha flera effekter med från start eller har ett stereoljud. Om du redan har ett antal kanaler med effekter på och det börjar gå tung som mixa ner de som du tycker du kan (eller de som kräver mest). På samma sätt kan du göra med tunga VST-instrument, sola och mixa ner. Men det finns säkert många sätt! Lycka till!
 10. Jag tror att trumslag är konsonanter och toner är vokaler!!! ....jag skojar bara ....... ....eller..
 11. Hej och Välkommen! Kul musiksmak som delas! När får vi höra nåt på demosidorna tro?
 12. Du gör ju inte en dålig låt, du gör inte en halvdålig låt, du gör inte en bra låt, du gör bara fantastiska låtar.....och nu börjar produktionerna låta riktigt bra också....pust....man kan ju bli knäckt för mindre.....vågar snart inte lyssna Hur som: Vackert Karl och häftigt stick! Jag hör också på de senaste alstren mer spännade "elgitarrer i bakgrunden", mer sånt!! God fortsättning! Vi hörs (eller åtminstone du )!
 13. Nu är vi där igen ...Fan, nu får det snart komma en platta!! Kanonvackert och riktigt snygga harmonier och ackompanjemang. Möjligen kunde vissa saker vara lite tightare som exempelvis stämmorna som Emser nämner....men det glömmer jag snart. Lysande Karl! Skiva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ......ock självklart Gott Nytt År!
 14. Lysande som vanligt! När kommer fullängndarn? Skall bli kul att höra en hel platta ...för det kommer väl, eller? God Jul Signert!
 15. En sista julbump för i år. God Jul alla nissar!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.