Jump to content
Annons

Farbrorhumla

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Farbrorhumla

  1. Nu är jag tillbaka igen 🙂 fixat till 2 limit som strulade och ändrat bpm samt sidechain samt lagt till sång men har mer att jobba på men har ett nya resultatet efter 3 månaders arbete
  2. Tack 🙂 har fixat lite i mixern skickar rn uppdatering när jag är klar.
  3. Hej jag är ganska så ny vad det gäller musik och hållet på med min 5 låt nu och så hör låtet den är så länge. försöket få leadet att bli mer fylligare känns så kallt så har ni något tips. all feedback och kritik är välkommet 🙂 bara kötta på.
  4. vad gör du för något inom musik juzzie
  5. Jag gör edm musik 🙂 kan det vara av intresse ? Kan även tänka mig att göra annan typ av musik med.
  6. Basen låter helt ok dock känns låten enformig när basen kör igenom hela låten och dom andra ljuden äts upp av basen.
  7. Super bra? Hade ni tänkt lägga in lite sång med?
  8. Tack så mycket 🙂 ska prova detta blir galen på att det lät kasst så fort jag laddade upp wav filen.
  9. Felen hörs inte mycket på akg headseten för dom smälter in bättre med ljudet. jag lägger upp låten på soundcloud.com 🙂 vilka headset bör jag då välja med mina akg?
  10. Hej jag har ett evigt återkommande problem med att ljudet. när jag har samplat klart min låt på datorn med mina AKG K-240 Studio och sedan laddat upp och lyssnar i min iPhone med iPhones original hörlurar hittar jag fel hur kommer detta sig?
  11. Tack :) allt är kul att vara med i
  12. Hej 🙂 någon som har information om olika edm tävlingar att dela med sig?
  13. ?förlåt är dålig på att förklara när det kommer till musik trodde man samplade när man försökte ändra synt ljudet men försöker bygga ett ljud som passar till ett cord efter ”i feel love” sången bryts,. Sen har jag redan gjort corde och ljud i bakgrunden på sången jag länkade men glömde att sänka ljudet på sången så den dödar cordet ganska så rejält?
  14. Tack så mycket för att du tar dig tid 🙂 och är där något i låten du vill kritisera får du gärna göra det.
  15. Har löst det nu 🙂 nexus är ett pluggin https://splice.com/plugins/155-nexus-vst-au-by-refx Har fastnat i 2 dagar på ett cord i låten som kommer efter sången 🙂 inte hittat det perfekta ljudet samt cordet men jag samplar vidare och provar mig fram. ljudet i bakgrunden av sången är jag nöjd med men efter det vill jag ha ett nytt cord som kör igång.
  16. Nexus är surrigt. 🙂 funderar på att kanske göra ett ljud i Lennart om jag inte får rätt på det.
  17. Samplar och samplar men blir aldrig nöjd 🙂 stör mig på surrandet i leadet vill ha ett mjukare surrande fast inte ta bort det hur ska jag göra hållit på med fl i 4 månader nu och är inne på min 3 låt fast dom andra är ju inte riktig klara i heller men denna har jag lagt ner mycket tid på. kör delay, eq2, limit,reeverb,filter,stereo enchant.
  18. Hej undrar vilka headset jag ska använda i studion när jag gör min edm musik har ett par akg 240 just nu men krk låter helt annorlunda hemfört med headseten, vill ha mera tryck i lurarna.
  19. Tackar så himla mycket 🙂 det ska jag ta och prova.
  20. Hej skulle uppskatta feedback på min första låt 🙂 allt är välkommet.
×
×
  • Skapa ny...