Jump to content
Annons

nossbokaj

Medlem
  • Antal inlägg

    105
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Malmö
  1. FireWire kallas oftast IEEE 1394 i PC-världen, förmodligen för att FireWire är ett varumärke som tillhör(?) eller åtminstone är skapad av Apple. Jag tror snarare att det är betydligt vanligare att stationära PC saknar FireWire än bärbara PC som nästan alltid har det. Mac har det alltid.
  2. Capo på andra bandet kanske? Edit: Oj, nån var några sekunder före...
  3. nossbokaj

    CREED

    Eftersom Brandon Lee föddes 1965 och den här Creed-snubben 73 (enligt Wikipedia) så verkar det ganska orealistiskt ja.
  4. Det låter bra! Skoj att höra musik på svenska. Jag gillar energin i låten och du sjunger bra och ärligt. En grej jag tänkte på är att ni varierar spelsättet ganska ofta i låten, kanske lite för ofta, eller kanske inte, jag vet inte. Lycka till!
  5. nossbokaj

    Boten Anna

    Jag tycker det är en grymt bra idé. Det är ju texten som gör det. Gillar särskilt det dialektala rimmet "bot" och "hårt", ha ha.
  6. Vox AC30 här. Fender är inte dumt heller.
  7. Det jag har råkat höra av "kinesisk demokrati" överraskar. Trodde Axl hade tappat rösten helt efter live-klippen man har sett från Vegas och Rio, men tydligen har han lyckats få till det i studion.
  8. Det är väldigt vanligt att man dubbar sång (det vill säga spelar in två tagningar). På "Du är ånga" har de definitivt gjort det (kanske fler än två till och med). På det dubbade spåret har de skurit bort en massa diskant och panorerat den åt höger.
  9. Hej hej! Men hördu, vad har du för tidsuppfattning egentligen. Du har PRECIS blivid tipsad om forumet i oktober och hunnit med 700 inlägg! 🥰
  10. Köp inte gitarren om du inte har en förstärkare som kan matcha den. Jag skulle hellre lägga 10000 på en gitarr och 14000 på en förstärkare.
  11. Jag har dock inte reagerat tidigare på det fast jag har hört låten många gånger...
  12. Ha ha. Jag hör det också 🙁
  13. Bra röst och bra refräng. Dock tycker jag inte om tempobytet, men jag är nog inte så förtjust i tempobyten överhuvudtaget i och för sig.
  14. Gå in på metronome setup och välj ett passande antal takter under precount. EDIT: Finns under Transport tror jag.. Sitter inte framför Cubase nu.
  15. Jo det är att man gör tolkningar av låtarna, inte covers 😉 Jag tänker mer på att ett tribute-band bara kör låtar från ett enda band eller en enda artist medan ett cover-band oftast gör låtar från flera olika. Vet flera band som kallar sig tribute-band som eftersträvar att köra låtarna exakt som orginalet. Ett tribute-band är förresten ett cover-band men ett cover-band är inte nödvändigtvis ett tribute-band... Eller är jag ute och cyklar? 😎
×
×
  • Skapa ny...