Jump to content
Annons

Skriverskan

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Skriverskan

 • Rank
  Nykomling

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack för era svar! Ska försöka kika igenom det ni föreslagit. Kondensatormick har jag förstått nog går bort, med tanke på att man måste ha en väldigt ljudisolerad omgivning för att det ska kunna fungera. Men i övrigt tror jag att jag hänger med i era resonemang. Synd bara att en ska vara så otroligt obegåvad på detta område. ?Men men, jag antar att det kommer så länge man är beredd att testa och lägga ned den tid som krävs. Det största problemet tycker jag är just att börja, komma igång. Funderar annars på om det kan finnas möjlighet att hyra studio? Har ni erfarenhet av ngt liknande?
 2. Tänkte försöka börja spela in lite eget på hemmaplan men har noll erfarenhet av studioinspelning. Har googlat runt och försökt leta rätt på en del tips kring det här/bra och hyffsat billig utrustning. Någon kunnig här ute som vet mer exakt vad som krävs ( iaf som ett minimum) och vad man kan tänka på? Tips på bra och ganska billigt studiokit?
 3. Tja, Har försökt leta reda på ett ställe att skriva på och få lite råd angående att börja skriva/släppa egen musik. Hittade det här forumet och tänkte att jag chansar och skriver så får vi se om nån svarar. Jag har skrivit texter/musik i flera år från och till men dem har aldrig kommit längre än en word-fil. Är väldigt nyfiken på att börja ta mitt låtskriveri till en annan nivå och lite mer på allvar men vet inte riktigt hur jag kommer vidare? Hur blir man "sedd" och får ut sin musik på stationer som ex. spotify?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.