Jump to content

Tixxen

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

1 Follower

About Tixxen

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tixxen

  Mix och master

  Tack snälla för feedback Jon. Detta är mina vanliga problem med för mycket diskant, den är mixad helt i ett par ATH-M40X och kanske att jag skulle behöva skaffa en studio till slut ändå.... Jag testade mixen i mono och givetvis så har du helt rätt gällande både pads och pluck som försvinner i mono. Tack för detta! Jag ska också testa enligt ovan att få dit mer kropp, du har helt rätt att den behöver mer tyngd runt 80-150hz. Tänk vilken tid detta ska ta att få till! Jag kände inte heller till det kring volymen. Jag tänkte att så länge man låg under 0db så borde man vara ok. Tack för framtida räddning!
 2. Tixxen

  Mix och master

  Hej! Hoppas att allt är väl! Jag har försökt få till hip-hoppinga trummor och ett popigt sound med glitter Givetvis så saknas sångare på denna. Vad kan förbättras i en denna mix/master? ADSD.mp3
 3. Bra melodier, fortsätt göra musik! Kick och trummor överlag behöver få lite edge och höjas i mixen. Har du testat paralell kompression? Kommer göra susen för dina trummor, sen kommer du aldrig vända om. Som någon nämnde här ovan. Jobba med stereo, dvs. bredda mixen genom att lägga någon instrument till vänster och något lite mer till höger. Håll dock alla låga frekvenser i mitten. Sen med mastering, det tror jag sedan kan göra att du får en låt som låter ÄNNU mer sammansvettsad! Använd en kompressor på din master för att svetsa samman alla element ytterligare. Som sagt, fina och upplytande melodier! Kör hårt!
 4. Hej! Är det någon som har åsikt om den här låten? Är det ren skit? Vad kan man göra åt det? Låt,arr, mixning mastering.
 5. Hej! Bästa Studioforum! Denna låten söker jag aktiv feeback för. På allt som kan förbättras! Sen söker jag också vocalist/topliner! Allt gott, trevlig helg! Önskar ni feedback på er låt så hjälper jag gärna till!
 6. Du har helt rätt i det du säger! Har en förmåga att överdriva diskanten.
 7. Tack snälla! Kul idéer. Har fler låtar ifall du vill testa på framöver!
 8. Jobba på struktur och uppbyggnad! Melodierna har du!
 9. finns en grym basplugg som är gratis! Tal Elec7ro. En favorit hos mig!
 10. Hej! En ny producent här! Kom gärna med feedback på hur åt skogen det låter! Denna låt har också en vokalslinga, men har ingen sångare i än.
 11. Kreativ melodi! Behåll den! Kanske ändra om introt till något mer spännande, mindre mekanik i pianot kanske Fortsätt så kommer detta bli grymt!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.