Jump to content

Simonofficial91

Medlem
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

1 Follower

About Simonofficial91

 • Rank
  På gång
 • Birthday 12/19/1991

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Intressen
  Rap/hiphop dancehall reggaeton mm.
  Jag kör på svenska

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej alla musiker och studiomänniskor! Önskar få lite feedback kring min freeslaktish Lyriken: Ska äga hela showen fuck o vara en statist har åkt på turne, men aldrig som artist om jag gör mål då min broder gör assist och jag spränger högtalarn som om jag va en bassist det vi känner det speglas i förortens bränder polisen dom hällde bensin över elden en vän han vände verkar vara sånt som händer så se upp för onda människor förklädda till ens vänner yo zepequeno I vila i frid ska inte sörja din död jag ska fira ditt liv och jag vet garanterat att det fanns en plats för dig kan du lägga ett gott ord, när de dags för mig? ey pulver i stenar vi undermineras och begreppet rest in peace har multiplicerats och jag svär jag gråter blod smärtan bor inombords det räcker har fått nog ser du mig min bror? sho
 2. Waow shit tack för allas svar ? det blir lite som ett kvitto för mig. För mig handlar mina texter mycket om lyrik och punchlines så det är det jag sätter mycket vikt på. Schysst att folket gillar den biten ☺ med min nästa låt är det ett mycket klart budskap med skön flow och lyrik ☺ Tack för ärligheten Ang mixen, för mig låter det helt okej eftersom jag inte har ett öra för mixning och jag antar att det är rätt mycket arbete för att få det bra och en femhundring är kanske inte så motivationshöjande ? ska snacka med han Ang nästa låt för jag vill göra video på den dessutom. Ang det att ni kan mixa förutsättningslöst kan absolut vara något, kanske behöver en egen hemmastudio då men det känns bra ☺ Tack för allas svar, verkligen ??
 3. Hej och tack till er som svarat! Jag medger att det finns lite brister i låten.. eftersom att jag inte har en egen studio, eller kan mixa alls så måste allt klaffa när jag lyckats skaffa studiotid. Jag jobbar heltid och har två barn så det är svårt. Det här är resultatet av en timmes inspelning för 500 kr och mixen stod min vän för (han jag reccat hos). Jag ska tänka på det ni sagt till min nästa låt som jag ska spela in till helgen ? Tack!!
 4. Yo! Idag släppte jag en singel. Om ni har två minuter över så kan ni lyssna på den och om ni har en minut över utefter det kan ni skriva något om det? Allt jag släpper kommer jag lägga upp på forumet då det kan vara mitt sätt att bidra till forumet! Må bäst allihopa ?
 5. Om det står att det är non transfer-able betyder det då att jag inte kan göra så? Kan jag alternativt isåfall eventuellt döpa låten till Simon ft "flickväns namn" och att hon är med på något sätt för då borde det ju gå? Fan asså blir fett lack på mig själv de e dessa som är mina genomslag ?
 6. Tja. Jag tror att jag har gjort ett fel när jag köpte två beats med exkusive license. Jag köpte beatsen från beatstar, fick det leveerat till min e-mail och jag har angivit min folkboföringsadress. Jag betalade med min flickväns betalkort och angav hennes namn som betalare. När jag sedan fick beatsen och licensen så står licensen skrivet i min flickväns namn. Kan jag ändå använda dessa och lägga ut på Spotify eller kan det bli problem? Tacksam för svar ?
 7. Jag måste tyvärr dra mig ur pga studioproblem. ? Ska bli intressant iallafall att följa detta, lycka till nu allihopa som skickat/kommer att skicka in bidrag!
 8. Okej tack det ska jag komma ihåg, att skriva ner lyriken (såklart jag borde gjort det)! Jag har halvsvensk/halvfinsk och uppvuxen i ett miljonprogramsområde och det är så jag talar, lite jobbigt ibland kanske då "svenskar" uppfattar mitt uttal som brytning och vissa av mina vänner med invandarbakgrund anser att jag talar som en "svenne" ? Här kommer lyriken iallafall och tack så jättemycket för svar, verkligen!! Yeah, vi är vana med att fight things,, våra liv har format oss till krigare som wikings,, aldrig haft nån tid även när jag hade brightling,, bekväm i mina skor tar ett kliv med mina nikeys,, försöker tänka rätt, sänka stress på bästa sätt,, och samtidigt brösta livet som att jag kan bänka mest,, jag vill ta en paus men livet är inte gamestopp,, ny giv men sameflopp dags för lite namedrop,, ville älskar grön och nille älskar snö,, och Kent kan äta gul snö i hopp om att de öl,, amin japp huliganer han har händer som bengaler,, Roy han zuttar galet han kan tyda röksignaler,, benim skriver sider P han överdriver,, shunos ögon snurrar runt som vegasmaskiner,, och jag avlossar punches och dom alla sköt dig,, är jag den sämsta du hört du har iallafall hört mig,, så bakk min freeslaktish jag e beattaktisk,, gör nått skitdrastiskt du e realplastic,, micken ja den borde nog komma hit faktiskt,, micken ja den borde nog komma hit faktiskt,, Tack återigen !
 9. Hej igen forum! Total tystnad, vet ej hur jag ska ta det ? Inget bra sagt, inget dåligt heller för den delen heller ☺ Hur som helst så är jag villig att ge konstruktiv kritik till er som vill Det, dock bara hiphop eftersom det är min "grej". Ha det bra studioforum bästa forum!!!
 10. Tja, vad tycker ni om mina rader? Jag lägger mycket mer tid på lyrik än på flow och känsla, även fast jag har med det så klart. Säg gärna vad ni tycker, bra som mindre bra! eah, vi är vana med att fight things,, våra liv har format oss till krigare som wikings,, aldrig haft nån tid även när jag hade brightling,, bekväm i mina skor tar ett kliv med mina nikeys,, försöker tänka rätt, sänka stress på bästa sätt,, och samtidigt brösta livet som att jag kan bänka mest,, jag vill ta en paus men livet är inte gamestopp,, ny giv men sameflopp dags för lite namedrop,, ville älskar grön och nille älskar snö,, och Kent kan äta gul snö i hopp om att de öl,, amin japp huliganer han har händer som bengaler,, Roy han zuttar galet han kan tyda röksignaler,, benim skriver sider P han överdriver,, shunos ögon snurrar runt som vegasmaskiner,, och jag avlossar punches och dom alla sköt dig,, är jag den sämsta du hört du har iallafall hört mig,, så bakk min freeslaktish jag e beattaktisk,, gör nått skitdrastiskt du e realplastic,, micken ja den borde nog komma hit faktiskt,, micken ja den borde nog komma hit faktiskt,, Ha det bäst!
 11. Tja! Fett lack för att jag inte hittat detta forum innan!!! När jag fann detta kändes det som att jag hittat hem! Jag är en musiker med nått att säga. Jag bor i Stockholm och om allt går som det ska kommer jag satsa på musiken. Ett litet smakprov för er som gillar lyrik! ? Jag kör på svenska! Må bäst allihopa här inne!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.