Jump to content

robban96

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About robban96

 • Rank
  På gång

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Min utrustning
  Spelar musik med en Yamaha-p35 keyboard, använder logic, har se2200a ii mic och focusrite 2i2
 • Intressen
  Musik-skapande och mitt piano :) Skulle vilja lära mig att producera också!

Recent Profile Visitors

393 profile views
 1. Hej! Här är låten: https://soundcloud.com/user-675586534/youre-all-that-i-need-piano-v Som jag hör låten i mitt huvud föreställer jag mig något i stil med "Getaway car av Taylor Swift" eftersom refrängen har en melodislinga som sedan övergår till en hook: "I'm in a getaway car oh oh oh" vilket är väldigt likt min låt som också (och väldigt många populära låtar just nu) har en refräng där jag sjunger om teman som är väldigt lika "Wolves" och "When I Look At You" och sedan en hook "You're all that I need oh oh oh" Introt av låten tänker jag nått typ i stilen av "Love Me Like You Do" av Ellie Goulding och "Fallingforyou" av 1975, alltså något himmelskt/vackert/harmoniskt. Föreställer mig även att låten har element från "Wolves" av Selena Gomez, "Never Be The Same" av Camila Cabello och "When I Look At You" av Miley Cyrus. Letar först och främst efter en kompetent kreativ producent som kan producera det nya soundet (lyssna på Camila Cabello's debut album/Reputation av Taylor Swift/ Dua Lipa's album) och som kan bringa min vision av låten till liv. (Typ en instrumental demo först) Sedan att vi hittar en duktig vokalist Tveka inte att DM:a mig
 2. https://soundcloud.com/user-675586534/youre-all-that-i-need-piano-v
 3. Hej allihopa! Har de senaste åren komponerat låtar och har genom åren samlat på mig ganska många melodier och idéer/texter som jag spelat in i mina röstmemon. Här är en del av en låt jag skrev för några år sedan, som jag håller på att göra färdig nu: https://soundcloud.com/user-675586534/youre-all-that-i-need-piano-v Skulle jätte gärna vilja ha lite feedback (Ska spela in en bättre version asap)
 4. En låt jag komponerat: https://soundcloud.com/user-675586534/youre-all-that-i-need-piano-v uppskattar gärna feedback (ska ladda upp en bättre version snart)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.