Jump to content
Annons

And1234ers

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Oki 🙂 vad innebär spegelteknik? Ställa bakom mig?
  2. Hej Bo! Tänkte precis som du för allergin så hur gick du vidare? Byggde själv? Mvh Anders
  3. Låter riktigt bra och proffsigt. Hade jag haft studiobygge möjligheter så hade jag gått all in på dessa sätt. Sitter nu i en lägenheten och vill på ett enkelt sätt fixa 130hz basen. P70 som jag använder: (En slitstark ljudabsorbent med mycket goda akustiska egenskaper. Akustikskiva P70 är vår mest flexibla och mångsidiga ljudabsorbent.) skulle man kunna flytta ut dom från väggen och lägga dom dubbelt två och två för djupare basreglering? Har en del fönster i rummet, funderat på om det är dom som stället till det? Annars möbler och tyg så bra dämpat på andra sidan.
  4. Ostfisk, störbasen ligger även utanför lystnings centrum! Skrev att den inte gjorde det innan!
  5. Knuff, hur menar du? Alltså att du måste skapa en basfälla som är en meter tjock? Eller använda hörnen? Mvh
  6. Tycker det är mest där jag sitter i lyssningen.. backar jag så minskar det!
  7. Tjena = ) Jag kör med Nti XL2 portabel analyser. Testat flyttat runt skivorna nu men väldans svårt med denna "jobbiga" ca 130Hz bas :-/
  8. Hejsan! Har som mål att kunna mixa bra och få nytta av mina monitorer. Tyvärr ingen perfekt miljö för det men tänkte endå ge det en chans och behöver råd. Analyserat ljudet och största problem är 130hz basen som sticker ut o sen 80hz. Köpt 4st akustikskiva P70 (120x60) 70mm tjocka som jag hoppas räddar upp detta. Hur ska jag placera dom på väggen? Stående? Lite mellanrum på mitten av rummet? Kan tyvärr inte möblera hörnen då det är en dörr på ena sidan o andra gardin och fönster. Kan det komma störbas från bordet? Tänker under där man har benen? Rummet är ca 4,5m x 6m monitorer står ca 20cm från väggen. presonus eris e5 har bordet på ena kortsidan Några tips är varm välkommna! mvh!
×
×
  • Skapa ny...