Jump to content

Mackanglommen

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Mackanglommen

 • Rank
  På gång
 1. Självklart skulle han få pengarna om jag säljer dem, det är en av anledningarna till att jag ställer frågan. Jag vet ju inte om de är värda någonting, är de de, så känns det dumt att en tioåring spelar på dem, då är det ju bättre att någon samlare får ta hand om dessa, så for dottern ett annat set. Men som sagt, jag har ju inte en aning om de är värda någonting...
 2. Hej! Dottern har precis börjat spela trummor och av den anledningen fick vi ett trumset av en god vän. Han hade haft det i förrådet sedan han tog över huset av sin farbror som var gammal dansbandsmusiker. Setet låg i fina gamla 70-tals giglådor. När jag packar upp det så visar det sig att det är ett Roger Powertone set från Fullerton, således tillverkat 1972-75 någon gång. Virveln är en Rogers Dynasonic. Allt är original, inklusive alla verktyg, Till setet kom även Hi-hat och fyra cymbaler utan märke. I setet var det alltså en baskagge 22", två hängpukor, en golvpuka och en virveltrumma. Samt cymbaler och stativ. Trummorna är svarta och i mitt tycke otroligt fint skick. Gissningsvis finns det ett ekonomiskt värde i dessa trummor, som gör att en tioåring som precis börjat spela kanske inte ska använda dessa. Vad tycker ni som kan det där med trummor? Sälja setet och köpa ett nybörjarset eller behålla dem och köra på? Vad kan ett sånt set vara värt tror ni?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.