Jump to content
Annons

kaviarmedost

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

3 Neutralt

Senaste profilbesökare

769 profilvisningar
  • BMR

  1. Det var mest för bedömningen nog! Bara att få till en tävling av det hela, annars hade jag inte mer tankar bakom det än så🙂 Men kul att man kommer fram till saker iaf och jag ser fram emot att sätta mig ner o snickra! Kan också tycka att frågor om sina låtar borde skippas men såklart är det ju intressant att veta hur processen gick till! I vilket fall.. helt upp till en själv om man vill dela med sig sånt☺️
  2. Haha jag använde ljudspåren från 5 olika videoklipps på min gamla digitalkamera och skapa en låt på det sättet. Varför inte?
  3. Okej, att beskriva text passar ingen här. Grymt då skippar vi det förslaget då! Det är därför jag säger att vi ska diskutera och komma med mer idéer. Man behöver inte agera spydigt för att få fram sin åsikt, jag läser allt vad ni säger. Jag har mycket fritid just nu och därför väljer jag att engagera mig här men det är inte jag som styr detta, så ni får ju också komma med förslag och säga om ni vill något. Ni är bra på att lägga era åsikter men inte något som bidrar till tävlingen direkt.
  4. Okej då förstår jag och jag håller med dig också. Det var mer ett försök att trigga igång exakt vad och hur man kan göra en tävling av det här.
  5. Tävling Skriv den bästa låten du någonsin gjort, en låt som speglar dig och dina reflektioner. Det kan vara om sommarglädjen, eller kanske de mörka nätterna under den kalla vintern. Eller kanske helt enkelt om ditt husdjur. Varför inte om gången du blev kär och inte visste vart du skulle ta vägen? Det kan handla om allt från himmel till hav. Redskap Du får använda exakt vad du vill. Du får spela vilket genre du vill men den genren ska spegla dig och din musiksmak. Inget mer än dig själv begränsar din låt. För att hålla en nivå Max 4 minuter per bidrag. Det ska innehålla minst 3 instrument. Akustiska låtar kan diskuteras.(Till exempel gitarr och sång är 2 instrument) Du måste beskriva din låt utförligt samt vad text handlar om. Ingen sång? Skapa en melodi, en melodi som du anser vara som att sjunga för dig och du bör beskriva vad den melodin säger dig. Var inte feg med att ge feedback till andras bidrag när allt är uppe. Pris: TBD DEADLINE 1a April 2018: Bidragen skickas till @Skosnöre innan dess. Efter deadline läggs låtar upp och tävlingen är igång. Bedömningskriterier och hur man vinner BÖR DISKUTERAS Inflika vad som helst och kom med mer idéer eller förslag för bästa möjliga tävlingen! Hoppas att ni gillar mallen!
  6. Svårbedömt? Tvärtom! Skippa temat och tävlingen passar för alla? Aja det är väl ingen som försöker trampa någon på tårna här. Jag personligen ser bara inte den här kreativa utmaningen i att försöka skriva en sommarplåga. Nu verkar många ha bestämt sig för att det är sommar som gäller och visst, kul, men jag hade velat se en tävling där alla försöker pusha sig själva lite mer än fokus på "temat".
  7. Haha pun intended? Denna låt svänger ju som fan och skulle lika gärna kunna platsa utan temat, vilket är min poäng🙂
  8. Tycker att utan tema skulle vara enklare. Jag vet inte hur ni definerar en sommarplåga och för mig är en sommarplåga typ sean banan - copacabanana. Tycker också att det ska vara fokus på kreativitet och med specifika mål blir det kanske svårare att testa sina gränser. Bara mina tankar om det!
  9. Om man är orolig för engagemang så tycker jag att varenda en som laddar upp måste kommentera minst en låt iaf. Att inte bara lägga upp och hoppas på att alla lyssnar utan att man lyssnar själv också tänker jag.
  10. Som inaktiv på detta forum vill jag väldigt gärna bidra med någonting här! Låter ju som en svinkul idé, bra sätt att inte ta sig själv så himla seriöst och så kan man ha jävligt kul på vägen.
  11. Ett album släppt av mig som ni gärna får lyssna på!
  12. Om någon är intresserad av mitt slutresultat, så hittar ni det här!
  13. Riktigt fint att ni tycker om det! Har fått mycket respons och grymt att det finns så många samarbetsvilliga personer på denna sida, fortsätt vara aktiva! Dessvärre så flyttar jag utomlands nästa år för kärleken och min budget räcker inte just nu till både lägenhet och mixning 😊
×
×
  • Skapa ny...