Jump to content
Annons

AleCo

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

368 profilvisningar
  1. Den har ju en minnesvärd melodi så en erfaren producent kanske hade sparat den till en riktigt bra låt och lagt på den där i för att få till den rätta effekten tänkte jag på.
  2. Bästa trap låten jag har fått till änsålänge, tror inte riktigt mixen är där än så gärna lite feedback på det. Skulle gilla att höra vad den skulle kunna bli med en rap till men har inte något på G där. https://soundcloud.com/user-986717389/chillaxing/s-BnhyR?si=094e464c1d0a4629970b2eb37900c4be
  3. Ser mig själv i en nattklubb i london, folk dansar, fullt ös. Bra ös!
  4. Det är kanske 50% presets och en smula smak och tycke. Men jag gillar den litegrann som budget reverb. Du kanske ska testa den gratis ett tag. Hör av dig om du lyckas pilla till något bra preset eller så!
  5. Allvarligt talat så var presetsen ganska lökiga som man fick med till holyverb. Men nu till min teknik för att komma till ett bra preset. - Gör en ny holyverb och gör en reset device - Vrid ner DELAY till ca 10%-20% -Vrid ner SIZE till 25% -Längst ner till vänster har du High cut och low damp ändra dessa till minsta möjliga. -Low cut tar ställer jag på max och oil damp på 10KHz. -Bredvid REVERB och SIZE har du AMT parametern ta ner den till 0. Sen är det bara att leka och testa, Lycka till!
  6. Tja vill du lyssna på min trap låt. Är intressarad av att finslipa den och släpp. Skicka din discord om det går bra. Är i stöten och tror den kan bli bra i dagens musik marknad. Själv är jag mer EDM än soul så den kan behöva blåsas lite liv i. 🙂 OBS lyssna på låten!!! https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/548845131%3Fsecret_token%3Ds-BnhyR&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true Hälsningar, //Alex
×
×
  • Skapa ny...