Jump to content
Annons

Tasty

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Högtalarna har jag placerat på en höjd så att de hamnar okej både vid sittande och stående arbete. Inte helt optimalt naturligtvis, men det är viktigare att kunna variera mellan sittande och stående när man tillbringar större delan av sitt liv i studion ?
  2. När man spelar på klaven, så är det ju precis som vanligt med en klav på stativ. När jag skjuter in den under bordet så kan jag sitta och arbeta normalt vid bordet, även om jag såklart hade önskat att det gick att skjuta in det liiiiiiite till. Som sagt inte helt optimalt, men bästa lösningen tills jag hittar en bättre med rediga skenor. Hoppas på att få tips i den här tråden som faktiskt skulle kunna lösa det. En fördel med skenor skulle för mig vara att klaven följer med den höj/sänkbara bordsskivan även när man står och arbetar.
  3. Jag gick i samma funderingar för något år sedan, och provade med ett par olika skenor. Det hela kändes lite för klent och jag hade svårt att hitta riktigt kraftiga skenor under tusenlappen som var vettiga. Jag visste dessutom att jag vill ha en ganska "stum" känsla på stativet. Det slutade med att jag bultade fast hjul på ett keybardstativ som jag satt till en fast höjd. Hade varit skönt att ha golvytan fri, men det här var en lösning som funkade fint för mig.
×
×
  • Skapa ny...