Jump to content
Annons

Bella

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Allt postat av Bella

  1. Jag vill göra covers som jag kan lägga ut på youtube. Jag vill sjunga och spela piano men jag hittar inte ackord till låtar. Jag vill liksom spela ackord med båda händerna men hittar bara till en hand. Använder mig främst av appen chordify var hittar man ackorden till låtar på piano? (Till exempel piano komp till Love yourself av Justin Bieber). med ackord menar jag som detta:
  2. Tack för svaren 🙂 Artikeln var verkligen till hjälp jag tar pianolektioner
  3. Jag sjunger i kör och har gjort det sedan många år tillbaka. Vi har konserter en gång i halvåret och sjunger med proffesionella sångare som Barbara hendricks och Miriam bryant osv. Vi sjunger i många olika sång genrer till exempel pop. Min körledare är proffesionell och har erbjudits jobb på kungliga Musikhögskolan. Vi lör oss sångteknik och mycket mer. Vi har fortfarande lov men ja, jag sjunger i kör men tar inte privata sånglektioner.
  4. Ja, jag är 13 år Född år 2003 i oktober. Tack för tipsen 🙂 jag ska öva, man kan alltid bli bättre
  5. Jag har i en annan tråd skrivit om att jag vill bli artist och att jag redan sjunger i kör. Jag är dock väldigt osäker på om min röst är tillräckligt för att lyckas bli en framgångsrik och stor artist. Jag har nog inte en stor talang som vissa har men men.. Länk till min youtube kanal: https://m.youtube.com/channel/UCsGjM4yiDQEHnhX9CV7Q1WQ Spelar för övrigt piano och har även en "talang" inom teater, har även gått i en teaterskola i 3 år under fritiden
  6. Tack, verkligen tack, för era tips och även för att ni varit ärliga med kritik. Man kan bara bli bättre. Ingen vettig person skulle bry sig om att jag står lite snett. Jag kan ju även stå rakt.
  7. Jag väntar på en tid för magnetröntgen för ryggen. Jag tror dock inte att min skolios är krökt många grader. Visst, ryggraden är sned och jag står därför lite snett men jag kan även stå rakt. Min skolios är därför inte så synlig (bara lite när jag står lite snett). Jag har alltid varit stel i leder osv men det beror inte på ryggen. Eftersom ryggen inte gör ont heller eller påverkar min vardag är den nog inte ett problem. Jag fortsätter öva på rösten. Madonnas dotter har ju skolios. Min skolios är dock inte lika allvarlig som hennes. Ryggen har hittills inte påverkat min vardag på något sett.
  8. Jag vill bli sångare. Eftersom jag spelar piano kan jag ju alternativt glra det nitt någon låt om jag skulle bli en känd och framgångsrik artist. Jag satsar framför allt på sången 🙂
  9. På youtube kommer jag vara försiktig. Jag kommer inte ta kontakt med folk på youtube och vara försiktig och uppmärksam. Tack för era tips. Kan tror ni man kan lyckas som artist även om man lider av skolios (sned ryggrad)? Min skolios gör nämligen inte ont men syns om man är uppmärksam. Jag tänker därför mycket på hållning och att försöka stå så rakt som möjligt för att stoppa upp skoliosen "så att vinkeln inte blir värre". Jag har fått tid för röntgen för att kolla hur många grader min skolios är och vad vi ska göra åt den. Kan jag lyckas som artist ändå?
  10. Självklart kommer mina föräldrar få vara med på alla möten jag möjligtvis har i framtiden angående just musiken. Att få höra att ni faktiskt tror att jag kan lyckas om jag verkligen kämpar är underbart. Jag har kanske inte välsignats med en underbar talang, som till exempel Justin Bieber har, men jag ska inte jämnfördelat mig med andra. Jag ska kämpa, göra min egen grej och ha kul. Ni har höjt mitt självförtroende ordentligt, tack. Jag kommer bjuda på mig själv på ett helt annat sätt än tidigare t.ex i mina videos på youtube. Jag har aldrig träffat er som är aktiva här men vet att jag alltid kan få ärliga svar.
  11. Jag blir alltid lika glad när jag ser att någon har skrivit något, oavsett kritik eller beröm. Tack så mycket för att ni har stöttat mig. Tror ni jag kan ha en frantid som artist om jag kämpar och försöker utifrån det ni har sett på mi youtube kanal?
  12. Att lära sig av kritik är en viktig del för att göra framsteg. Istället för att bli ledsen över kritik ska man förbättra sig och ta till sig allt man får höra. Era ord har höjt mitt självförtroende och kommer hjälp mig kämpa mot min dröm. Lyckas jag inte som artist vill jag ändå kunna känna att jag har gjort mitt bästa. Jag fortsätter öva och förbättra mig
  13. Jag tar till mig allt ni säger. Mina nära och kära säger alltid att jag är duktig. De har till och med sagt att de skulle säga att jag var duktig även om jag var urusel. Därför känns det här "forumet" och youtube bra eftersom man får konstruktiv kritik och tips från okända människor. Jag satsar verkligen 100% för att utvecklas som artist. "Det som inte dödar mig gör mig bara starkare"
  14. Jag tar verkligen till mig allt ni säger. Man kan alltid utvecklas som artist. Jag sjunger ofta när jag är ensam men har varit lite obekväm framför kameran. Detta eftersom jag blir osäker på om folk verkligen tycker om min röst. Jag sjunger inte så ofta framför mina föräldrar men när jag väl gör det känns det bra. Att stå framför folk och sjunga är inget jag är rädd för, jag bryr mig bara för mycket om mina när och käras åsikter. Från och med nu struntar jag i om folk dömmer mig, jag måste försöka och sjunga så bra jag kan för att lyckas. Jag fortsätter kämpa mot min dröm. Tack för alla tips och era hjälpande ord, är redan mer bekväm
  15. Sitter just nu och översätter en Justin Bieber låt till svenska. Jag tänker köra min egen grej. Vissa covers kör jag som de är, andra översätter jag. Hur får jag in bakgrundsmusik i min video? Har bara min telefon att filma med. Just nu brukar jag sätta på en karaoke på min gamla telefon när jag spelar in.
  16. Kan även nämna att min körledare, som jag har känt sedan 2 års ålder, har många kontanter.
  17. Jag kommer kämpa och göra allt jag kan för att bli en framgångsrik artist. Jag lever för musiken. Jag sjunger som sagt i kör och min körledare är väldigt proffesionell. Vi har till och med olika test och krav beroende på om man får vara med i kören. Min körledare har bland annat blivit erbjuden heltidsjobb på kungliga Musikhögskolan. Jag ska fråga min körledare om hon kan gå in djupare angående sångteknik med mig. Jag vill även släppa en egen låt men väntar nog ett tag. Det är ingen brodska att bli artist nu för jag är bara 13 år. Jag kommer göra mitt bästa för att bli en artist.
  18. Hur långt har jag kommit på en skala 1-10 när man tänker på "talang"? Hur stor chans har jag att bli artist på 1-10?
  19. Tack. Jag vill gärna höra mer från er. Vad är mina brister? Kan jag lyckas om jag övar eller är det kört? Borde jag ge upp min dröm? Vad ska jag öva på?
  20. Bella

    Jag vill bli artist

    Jag är född år 2003 och vill sååå gärna bli artist. Jag sjunger i kör. Jag är van att stå på scen och har bra utstrålning. Jag är även nöjd med mitt utseende. Hur ska jag göra för att bli artist? Jag är inte bra på att skriva låtar men kan spela piano och sjunga. Jag kommer försöka söka till idol när jag är 16år. Snälla hjälp mig. Var ska jag börja om jag vill bli artist? Snälla premunerera på min youtube kanal. Den heter bara Isabelle. Den kommer upp om ni söker på Isabelle singing When i Was your man by Bruno mars.
×
×
  • Skapa ny...