Jump to content

Denkobeatz

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Denkobeatz

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

913 profile views
 1. Ny låt på min Soundcloud. Kommer snart på Spotify, Tidal, iTunes m.m. i veckan också. https://soundcloud.com/denkobeatz Följ min musik på Spotify: Denko Beatz
 2. Ny låt med SCOOB ROCK https://open.spotify.com/track/1TK0MGTwF7HJc1vhxXNlvQ
 3. Jag håller på att sätta ihop en EP och vill släppa den på bla. Spotify. Vad tycker ni är bäst, Distrokid eller Record Union? Jag vill nå ut till så många som möjligt, och inte bara på Spotify om det är möjligt. Vilket tjänar man mest på per lyssnare?
 4. Jag har lite nya beats på min Soundcloud-sida nu. Min stil är inspirerad av 90-talets hip-hop.
 5. Jag har haft säkert 4-5 ljudkort i höga prisklasser så vet hur ljudkort funkar. Antar att detta är billigt skit som gått sönder lätt.
 6. Nejdå, men testat bara för att också. Det sjuka är ju att Windows hittar kortet och installationen går bra.. Sista gången jag köper ett billigt ljudkort.
 7. Jag har googlat runt en del, många med liknande fel men inte alls samma som jag. Jag skruvade upp kortet för att se om någon komponent gått sönder. Men det jag såg var att en bit av kretskortet var vikt, så antar att säljaren tappat det eller så.. vad vet jag. Det var bra paketerat men kan ju ha mosats på Posten också. Jag fick iallafall pengarna tillbaka.
 8. Inget lyser på ljudkortet men Windows hittar det, men får inte ut något ljud alls. Har testat med 3 olika usb-kablar nu.
 9. Ja det också, allt ser bra ut och när jag spelar på min keyboard så visar mitt DAW signal, men på ljudkortet ser det dött ut. Som också har en "ljudmätare".
 10. Tja! Jag beställde ett begagnat Yamaha Audiogram 3 USB-ljudkort och fick det idag. Jag pluggade in kortet i datorn och datorn kände direkt av det och ville installera drivrutinerna, så jag installerade drivrutinerna ifrån Yamahas hemsida. Det stora problemet är att jag får inte ut något ljud alls i hörlurarna, och inte ser det ut som jag får någon signal. Power-knappen lyser inte ens och samma med knappen på fantommatningen. Men grejjen är att om jag sätter kortet som standard i Windows så ser jag att den spelar musik under mina enheter i Uppspelning, eller vad man ska kalla det. Trasigt/halvt trasigt?
 11. Tja! Min MPC2000XL är på lagning och har ingen mixer just nu heller, så det blir att producera lite på datorn just nu. Finns det några bra plugins (pris spelar ingen roll) som kan ge så mycket analog känsla som möjligt? Det kanske är lite diffust förklarat - men just nu testar jag lite med Waves kramer tape-plugin och diggar den. Har ni några andra förslag?
 12. Tja! Jag söker rappare som vill köra på mina beats. Jag har lite smakprov på min Soundcloud Https://www.soundcloud.com/denkobeatz
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.