Jump to content
Annons

Sam Vice

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Sam Vice

  1. Ok! Säg att jag skulle köpa d paketet som candybag samlade ihop.. är d isf bara att switcha Intel-processorn mot amd? Eller måste man byta ut andra delar för att d ska funka?
  2. Alright! Ja jag ska ju iväg fram till den 15 juli så de kanske är läge att va lite kylig.. när släpps nya ryzen? Och kommer inte den va svindyr då?
  3. https://mobil.blocket.se/annons/goteborg/sapphire_radeon_rx_580_nitro__oc_4g/84817022 ?
  4. Nä behöver bara en skärm ! Hehe.. Men tog ba ett billigt grafikkort som verkar funka till dom flesta spelen? :))
  5. Sweet! Tror du d skulle det passa med tex detta grafikkort framöver? https://www.webhallen.com/se/product/259885-ASUS-GeForce-GTX-1050-2GB-Phoenix-PH-GTX1050-2G
  6. haha ok 🙂 https://www.webhallen.com/se/product/290956-Intel-Core-i5-9600K-6-karnor-6-tradar-3-7-GHz-4-6-GHz-Turbo-9MB-Socket-1151 denna? Varför en annan processor?
  7. Tusen tack för att du tog dig tid candybag!! Ser stabilt ut! Jag får hitta annan processor med igp kanske eller lägga till ett grafikkort.. 🙂 Hur kollar man om delarna är kompatibla me varann? Är står sig inet i jämförelse med webhallen?
  8. Men även om man köper en färdig dator kan man väl byta ut delar?
  9. Tack för alla svar!! Vad finns de för fler sidor förutom komplett som e bra att hålla koll på vad gäller bra erbjudanden på datorer/datorpaket?
  10. Men blir det inte dyrare att köpa en färdig dator?
  11. Hej! Startade en tråd för några dagar sedan där jag bad om tips på laptops under 10k. Nu tvekar jag lite på om inte en stationär är bättre... Har jag förstått det rätt med att en får mer för pengarna om man bygger ihop datorn själv mot att köpa en färdig? Jag kan ju inte bygga men tänkte att man kanske kan fiska lite i sin bekantskapskrets.. Eller är det något jag skulle kunna göra på egen hand utan erfarenhet? Om det är bättre att köpa delar till en dator vad är det man behöver då? Kan jag få en ok dator för under 10 000kr? Jag har relativt nyss börjat producera och vill ha det bästa jag kan få för under 10k, med möjlighet till att uppgradera senare. Skulle vara galet tacksam för eran kunskap ! //Sam
  12. Finns ju en med 256 GB ssd ist. Verkar va samma spec annars.. Men är 100 GB värt 1500 kr extra? https://www.prisjakt.nu/jamfor/produkter/4935635,4935637?categoryId=v232
  13. Betyder "no" på slutet att den är på norska? Går inte det att ändra? xD Är thunderbolt viktigt att ha? Tack för svaren!
  14. Ja tänkte det är smidigt 🙂 Jo fast oxå en 1 tb? Är väl bara att ha aktuella grejer på ssd'n och langa över färdiga grejer på andra hårddisken?
  15. Hej! Jag söker en laptop för musikproduktion som inte kostar över 10 000 kr. Vad jag redan hittat i den prisgruppen är 3-6 år gamla datorer med bra kvalité och uppgraderade system, tex via https://www.arrowdirect.se/sv/products/begagnade-baerbara-pc.php och https://shop.inrego.se/produkter/barbara ..samt nyare datorer av kanske lite sämre kvalité typ https://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=4935635 , https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5060981 eller https://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=4503400 Frågan är om det är bättre att köpa en ny dator med eventuellt längre garanti men av sämre kvalité eller om det är bättre att köpa en äldre begagnad med högst 1 års garanti men av bättre kvalité. Vill ju gärna att den ska hålla länge så jag slipper köpa ny om 2 år. Det kanske inte ens är möjligt med min budget? Vad tycker ni om datornerna jag länkat? Ny dator eller beggad? Tacksam för hjälp! //s
×
×
  • Skapa ny...