Jump to content
Annons

Emkz

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag gillar din beskrivning! Jag har proddat i snart 1 år och marknadsför mig på ett så effektivt sätt jag kan 🙂
  2. Fartfylld som denna? 😄
  3. Hej! Jag köpte nyligen en biljett och pågrund av en tragisk händelse så kan jag inte komma fast jag gärna vill det, har kontaktat TheBandMeeting via facebook och får ingen respons, tror ni att det finns möjlighet för mig att få tillbaka pengarna? Ska dit nästa år iallafall 🙂! Tacksam för svar!
  4. Såg denna post och köpte biljetten direkt 🙂 Ses där!
  5. Kaffe sitter fint! 😄 Vad trevliga alla här inne är! Själv så letar man runt vad som finns här, det är rena guldgruvan av intressanta trådar! 🙂
  6. Emkz

    Mitt namn är Emkz

    Hej! Jag heter Emkz och är en väldigt ambitiös producent som gärna är ute efter att vidga mina kunskaper inom musikproduktion! Jag har alltid varit intresserad av att skapa musik och efter många år av tvivel så började jag äntligen med det! Det började med att jag laddade ner FL Studio och fyra månader senare så sitter jag här med 23 låtar, ni kan lyssna på dessa här om ni är intresserade ->https://soundcloud.com/philipmanriquez Jag har lärt mig väldigt mycket under denna tid, allt ifrån ljuddesign till att komponera låtar. Jag sitter ungefär 4-5 timmar varje dag för att lära mig allt inom detta och skulle vilja ta del av era tankar och åsikter angående låtarna jag har gjort och eran egna berättelse! Hur kommer det sig att ni är intresserade av detta och hur länge har ni varit det? Jag själv är ny på detta forum och ser fram emot min tid här framöver på detta forum! Mvh Emkz!
×
×
  • Skapa ny...