Jump to content

MaxLove

Medlem
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About MaxLove

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

423 profile views
 1. Hej gott folk! Jag och två vänner har ganska nyligen dragit igång ett nytt projekt. Det rör sig om en blandning mellan trap och metal; grundgroovet är trap, men elgitarrerna och bitar i arrangemangen är rakt av metal! Detsamma går att säga om alla vocaltracks på låtarna: ena frontmannen är regelrätt rappare medan andra snubben har en riktigt redig heavy metal-pipa a'la en ung Phil Anselmo, vilket bidrar till en för genren sällan skådad bredd i soundet! Tänk typ ODZ vs Panteras tidiga 90-tal så får ni en aning om soundet! Min roll i ligan är att producera - och jag har aldrig i mitt liv proddat trap tidigare. Någonstans här så börjar då mina ljudtekniska begränsningar att uppdagas, så vi har nu beslutat oss för att försöka hitta en fjärde medlem: någon med god erfarenhet av att mixa och producera trap, gärna med ett kreativt outside-the-box-tänk som inte är rädd för att sätta sin egen prägel på själva slutproduktionen! Låtar finns och även en musikvideo är under inspelning, så det börjar dra ihop sig - och det vore för jävla surt att behöva släppa detta med mina medelmåttiga mixar, för materialet är vrålstarkt! Känns detta intressant? Tror du att du kan vara rätt person? PMa mig så skickar vi lite material, så tar vi allt därifrån! ? Fridens liljor!
 2. Tack så mycket, kul att du gillar det! Och ja, mixen hoppas jag kunna överlåta på någon annan i framtiden, för den här dova historien tog mig ändå ett bra tag att få att låta så här pass ok.. ?
 3. Hej! Jag heter Max Love och har skapat musik i många år. Under de senaste knappa två åren så har jag även börjat snöa in ordentligt på att spela in mig själv i Cubase och nu har jag precis släppt min första demo som soloartist på Soundcloud. Tidigare i livet har jag spelat allt möjligt, inte minst mycket hårdrock. Som soloartist pysslar jag nu med svenskspråkig reggaerock med mycket budskap (lite som om Tribal Seeds och Kapten Röd slagit sig ihop). Mitt mål är i nuläget är att hitta rätt producent för att jobba vidare på detta med, för att sen på sikt kunna släppa materialet på Spotify, Youtube, iTunes osv (det är nog lite därför som jag hittat hit..)! För material har jag - till minst en platta - jag måste bara behöva hitta "rätt" person som förstår min vision och som vill ta detta till nästa steg lika mycket som jag! Är ni intresserade att höra demon så finns den här: Fred och kärlek! / Max Love
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.