Jump to content
Annons

fender

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nej. Enl instruktionen är det asio4all som gäller. Latency 12 ms på ett ljudkort för 250:-. Får vara nöjd med det då jag endast kör audio.
  2. Tror jag löst problemet. "Restore default settings" i ASIO4ALL . Verkar som om jag varit och ändrat ngt där. Ser ut att funka nu. Inga konstiga ekon längre.
  3. Direct monitoring är nedtonat så det funkar inte. Märker nu att om jag drar upp volymen på ljudkortet hörs ett tickande i bakgrunden hela tiden. Detta endast i Cubase. Trodde först att det var gitarrsladden som var kass men har provat flera och även när sladden inte är ikopplad hörs detta oljud. För övrig lyssning hörs absolut inget konstigt.
  4. Billigaste tänkbara. Alesis Core 1. Har funkat utmärkt i tre månader tills igår. Låter bra när jag lyssnar på annat genom ljudkortet, men så fort jag startar cubase, kopplar in gitarren så får jag dessa konstiga ekon.
  5. Billigaste tänkbara. Alesis Core 1. Har funkat utmärkt i tre månader tills igår. Låter bra när jag lyssnar på annat genom ljudkortet, men så fort jag startar cubase, kopplar in gitarren så får jag dessa konstiga ekon.
  6. Hej. Ny på detta forum. Är pensionär och ingen datanörd. Gammal dansbandsmusiker med en nästan lika gammal strata. Har Cubase Elements 9 sedan i höstas. Upptäckte igår att jag får konstigt eko på ljudet. Har kollat alla inställningar men allt verkar stämma. Låter som ett distat eko som sakta tonar ut. Några tips?
×
×
  • Skapa ny...