Jump to content
Annons

Gitarr

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

864 profilvisningar
  1. Hur tänker du nu? Är det inte mera logiskt att du som fick ett psykbryt registrerar ett nytt konto? Och det är väl inte först igår som jag skrev här först? Får berätta vad som hände här för K9 nu. Min fru och min syster var hem till K9 för att hämta en sak. De märkte att han var konstig. Trodde att han var full mitt på dagen. Sedan så insåg de att han hade symptom som liknade en stroke. Min syster körde honom till sjukhuset på en gång. Min fru stannade för han ville inte lämna sina hundar innan de fått sin promenad och sin mat. Då såg min fru att han hade Facebook öppet och att han skrivit med en som heter Micke där. Eftersom vi vet att han har haft problem med hälsan så frågade hon lite kring det som stod på hans FB. Det var ganska viktigt att få veta mer om hans tillstånd då han reagerar så kraftigt på vissa mediciner. Hon ville försäkra oss om att man satte in rätt medel på en gång. Då det stod att han blivit osams med någon här så kollade hon in lite snabbt för att se om man kunde gissa vad som hänt genom att läsa här. Som tur var så gjorde hon det och såg att det var hans sömnstörning som var den troliga orsaken. Så nu får han en CPAPmask för att kunna andas när han sover. Hade han somnat så skulle det kunna slutat på ett helt annat sätt. Så slumpen att just min fru råkade se att han pratade med denna Micke uppskattar jag ordentligt. När hon nämnde detta så kom jag ihåg att jag har ett konto registrerat här och loggade in för att se mer om vad som stod. Sedan så fastnade jag här bara. Men även jag lämnar nu för detta verkar vara en konspiratorisk liten sekt. Tack och hej!
  2. Kom ju in i oktober. Behövde kolla efter ett ljudkort och registrerade ett konto här då. Var in på denna tråd en sväng då också och sade hej. Har haft för mycket jobb så jag har inte hunnit skiva så mycket här bara. Tänkte inte röja vem jag är för K9 på ett tag utan busa lite med honom. Men nu hände det något som gjorde att han ledde mig hit igen. Ni som har K9 på Facebook kan ju kontakta honom där om ni vill. Skicka ett vänligt PM för det kan han behöva just nu.
  3. Det är ingen fara med honom. Tänk inte på det. Drick kaffe och ha det bra istället.
  4. Han kommer inte läsa det ändå. Vet att han slutar här nu. Därför känns det konstigt för mig med. Det hela tog en så konstig vändning nu. Världen är bra liten. Men det är ju inte så konstigt med dessa sammanträffanden. Finns ju bara ett bra studio forum. Så att vi bägge hamnade här är ju logiskt.
  5. Det är en gemensam bekant till mig och K9 som tipsade mig om detta forum. Så jag anade att det var samma K9 som jag känner genom Steam. Kan ju inte finnas så många K9 i lilla Ludvika.
  6. Blev obehagligt med tanke på hans senaste inlägg här. Vet inte hur jag ska förhålla mig till det. Blev för personligt då jag vet exakt vad han pratar om. Även om det är så flummigt skrivet.
  7. Visade sig att jag känner K9 IRL. Misstänkte det när jag såg att han är från Ludvika. Synd på sätt och vis. För nu dog intresset för denna tråd lite.
  8. Nej nu får det bli något mera konstruktivt än att sitta här och spilla dyrbar ledighet. Ha det bäst!
  9. Gör man rätt så blir det ju alltid en aria när man rattar rätt.
  10. Och med såna filmer så menar jag ju självklart musikaler. Detta är ju ett musik forum. Så alla förstod ju det. 😊
  11. Jaha! Då har man hela huset för sig själv. Både frun och barnen blir borta över natten. Får nog passa på att kolla sådan filmer som frugan inte gillar. Nej inte såna filmer, dem gillar hon. Får bli skräckfilmsmaraton och en pizza. Är ledig två dar nu. Jobbar nästan hela julen så det blir till att ladda inför slavgörat.
  12. Men hörlurar är det jag lätt skulle prioritera. Om han inte redan har det. Som sagt.
  13. Vad sägs om en mikrofon eller bra studiohörlurar då? Särskilt hörlurar av bättre kvalité är ju användbart för honom. Om han inte redan har det. Eller något så otippat som en finare ukulele? Kan han spela gitarr så är en Baritone Ukulele kul. Man stämmer den så att man tar ackorden som på en gitarr. Men den låter ljusare såklart. Vill man lära sig spela gitarr så kan man börja med en sån. Lättare att ta med sig om man vill också. Kanske inte alls vad du är ute efter. Vill bara slå ett slag för detta underskattade och relativt billiga instrument. Men det kan ju slå helt fel i detta fall med. Denna skulle kunna vara ett alternativ i så fall. https://www.thomann.de/se/ortega_ru5ce_ba_baritone.htm Och det här är en video som visar att den är mer intressant än man kanske tror.
  14. Vet att många har skrivit om den typen av ljudkort. Jag köpte ett UR824 som är ett nästan likadant men med flera ingångar efter att ha läst om det här på detta forum. Var faktiskt så jag hittade hit. Tror att det var K9 och Slejnard som skrev i någon tråd att de har dessa och är nöjda. Har inte hunnit testa mitt så mycket att jag vågar uttala mig så utförligt om det. Men min dotter är jätte nöjd. Så hon ska få ett eget men det lite mindre UR22 mkII. Blir lättare för henne när hon åker hem till sin mamma att ta med det om det är mindre. Kan ju säga att jag varit nöjd det lilla jag hunnit testa det. Men har nog bara använt det 30 timmar högst. Vi kommer köpa ett till replokalen med. Kan vara bra att spela in när man repar.
×
×
  • Skapa ny...