Jump to content
Annons

Kentebo

Medlem
  • Antal inlägg

    25
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt
  1. Kul låt. Jag tycker att den är riktigt bra
  2. En mycket trevlig melodi tycker jag ?
  3. Du har ju annars gott om "tutorials" på Mixcrafts hemsida: https://www.acoustica.com/mixcraft/v7/help/video-tutorials.htm
  4. Först skriver du att du hittat gitarrljudet i ljudbanken. Sedan skriver du att du vill lägga till gitarrtoner. Jag blir lite förvivirrad av det Menar du att du lagt till ett ljudklipp och sedan ska markera tonerna på detta medan du kör trummorna? Har du markerat gitarrspåret som "aktivt" först?
  5. Hej. Jag kör själv med Mixcraft (Pro Studio ?som jag är väldigt nöjd med. För mig går det utmärkt att t.ex. testa med olika EQ-inställningar medans jag lyssnar. Vad är det för något du vill editera?
  6. Ja, det bör ju fungera. Så har jag kopplat
  7. Jag håller med popnörd. Den blir väldigt entonig. Hur definierar du fet bas?
  8. Högnivå är den signal som du får från slutsteget som driver högtalarna. Med lågnivå menas den signalen som går från t.ex. förförstärkare till slutsteg (effektförstärkare). Kallas också linjenivå.
  9. Om subben har högnivå in- och utgångar så ska det inte vara nåt problem. Då går högnivåsignalen även till topparna
  10. Du bör tänka på att färdiga delningsfilter är långt ifrån optimala. De utgår från att impedansen vid delningen är just t.ex. 8 ohm. Sanningen är att impedansen på ett högtalarelement är frekvensberoende och kan avvika en del från det nominella värdet. Om inte delningen blir optimal får du en topp eller dipp i frekvenskurvan vid den tänkta delningsfrekvensen.
×
×
  • Skapa ny...