Jump to content
Annons

hjohansson

Medlem
  • Antal inlägg

    15
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av hjohansson

  1. Sitter för tillfället på en knackig sketen Jysk-stol som kastat in handduken för länge sen. Dags för lite ny kärlek för röva känner jag sådär spontant. Överväger en Arrozi-stol. Någon som testsuttit en?
  2. Mitt vänstra öra är ensamt! 😉 Annars mycket fint! Inspelat med MIDI/VST eller live?
  3. Någon som gått spelutveckling ljud/musik i Skövde eller hört något om skolan/utbildningarna? Ser sjukt intressant ut! Just en salig blandning av projekt inom spel, ljud och musik. Inte hittat nåt dylikt i Sverige. Men de mindre studieorterna som t.ex Karlskrona och Skövde måste väl hitta sina nischar men det kan ju vara bra på sitt sätt.
  4. The Gentleman är en fin pryl det, Memphis! Smacka på rätt reverb så får du en riktigt unik klang. Testade demon men blev nyligen 8Dio's 1969 Steinway. Stött på många piano-VSTs men dessa två nämnda måste ändå vara av bästa klass i existensen. Mer än det så slog jag till med en mysig i7 4,6GHz samt 32GB DDR4 nu. Äntligen får jag ta användning av mina 1 gig RAM-krävande trumpeter. 😉
  5. Tack ska du ha Kristian! Kul, uppskattas!! Tack så mycket 😄
  6. Jäklar. Den här hade jag missat. Rå inspiration. Tack så hemskt mycket!
  7. Tjena Studiofolk! En kompis rekommenderade mig att kolla in sidan och säga hej, så jag gör det. Hej! Hannes heter jag, är 22 år och kommer från Östersund. Så fort tiden är på min sida sitter jag med min kaffepanna och plinkar i min hemmastudio. Jag gör olika sorter musik men fokuset ligger inom ramarna film och spel. Håller det kort sådär så om ni vill veta mer om min musikaliska bakgrund, min setup eller vad som helst så är det bara att fråga. YOUTUBE: http://bit.ly/2bYpZ53 FACEBOOK: https://www.facebook.com/hjcomposer SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/hannesjohansson Senaste stycket: http://bit.ly/2c5xQB4 Prenumerera gärna om ni vill. Kul att ha hittat hit och skål på er!
×
×
  • Skapa ny...