Jump to content
Annons

Al Walker

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. lock för öronen kan man få av för mycket ljud behöver inte vara någon särskild frekvens. tex Utbrändhet kan ge lock även vid lite ljud så det kan variera mycket. gissar att det är kroppens försvar så att risken för hörselskada minskas.
  2. kan det vara dessa du är ute efter ? https://www.bhphotovideo.com/c/product/1252235-REG/kopul_smyc_m2pm015_stereo_mini_to_dual.html https://www.bhphotovideo.com/c/product/160645-REG/Hosa_Technology_CMP_105_Stereo_Mini_Male_to.html
  3. även den här verkar intressant; https://www.bax-shop.se/midi-studio-controllers/novation-launch-control-xl-midi-controller?&utm_content=9000-0012-6893&utm_term=product&utm_source=ejxlq&utm_medium=display_advertising&utm_campaign=inactive det står att den är kompatibel med andra DAW men i infon står det att den endast fungerar till ableton, Nån som vet ?
  4. Hallå! Jag undrar om någon vet om Akai kontroller som ju är gjorda för ableton fungerar bra till cubase. Kör elements 7 och funderar på den här; https://www.thomann.de/se/akai_midimix.htm Har tänkt att använda den till att ställa nivåer och eq vid mixning. är det ok utan motoriserade reglar eller kommer jag att bli störd av detta ?
  5. Happy ears är bra, de finns även på apoteket.
  6. Ja, det låter mycket märkligt. Om du spelar ett spel och andra kan höra det, Var hör de det?
  7. usb från mix till datorn. sedan i med micen och skruva på gain och mic-reglaget. hörs det ljud i datorn ? det borde inte göra det, då har du uttaget för hörlurar eller de två utgångarna att få ut ljud. har du kopplat i något mer ?
  8. tänkte såhär: switchen i ena läget tele In 1 och tele Out 1 är på och In 2 och Out 2 är av andra läget tvärt om. 4 tele och en sw + en låda.
  9. funkar såtillvida att båda mickarnas ljud skickas till den förstärkare man väljer.
  10. tror inte dessa fungerar som han tänkt sej. han vill kunna byta ingången också. nog bäst att bygga själv.
  11. vilket grafikkort har du ? Hur funkar det med HDMI ?
  12. Testar att göra ett inlägg nu gick fint 🙂
  13. För mej går det inte att posta inlägg från datorn med Google Chrome står att inlägget är tomt
×
×
  • Skapa ny...