Jump to content
Annons

p4tt4nz

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Senaste från mitt metal studio project:
  2. Metal från senaste EPn: https://open.spotify.com/track/65KiZrEk6BOHLThwJ8upNI
  3. Skulle vara kul att testa EMG 57an. Får bra reviews. Men vad menar du med blandning av aktiv, passive? Har kollat men fattar inte om det faktiskt skulle vara så att man faktiskt blandar aktiv/passive i en och samma mick.... men det vore grymt om det var så!
  4. Har 2 mer eller mindre likadana Ibanez 8or. En med EMG och den andra med Seymour Duncan passiva. Med dom aktiva så får jag ett riktigt bra häng i solo och liknande men tycker att komp, särskilt på E, B, F#, blir lite .... platt. Där kommer dom passiva mickarna och räddar dagen. Jag spelar bara Metal och liknande men om jag skulle ha bara 1 gitarr så skulle jag nog gå mot passiva mickar iom att med dom kan du få ett mer mångsidigt ljud. Priset 2000 för en gitarr är på tok för lågt.
  5. Tackar! Jag spelar alla gitarrer, bas och piano(ibland om det kniper men mest för ljudeffekter). Trummor är jag kass på så där är det EZDrummer med bla drums from hell som gör jobbet, sen går jag in och editerar midin i Logic om jag vill ha något speciellt. Sången har jag lagt ut på 2 sångare för fast jag försökt så får jag inte till något alls.
  6. Hej Helt färsk på detta forum. Sitter hemma och grejjar Logic. Mestadels med mitt studio project 'Onskt' som är nån sorts progressiv metal kanske....? Hoppas i alla fall få nya tips på teknik och pluggar osv. Alltid kul att läsa vad folk använder och tycker.
×
×
  • Skapa ny...