Jump to content
Annons

Riccidi

Medlem
  • Antal inlägg

    20
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

2 följare

Om Riccidi

  • Födelsedag 1976-02-10

Om mig

  • Kön
    Man
  • Min utrustning
    PC
    M-Audio Ljudkort
    Rode Kondensator Mikrofon.
  • Intressen
    Vill göra musik som berör och känns.
  • Hemsida

Senaste profilbesökare

1 340 profilvisningar
  1. Sarianna Du har sjungit mycket hör jag. Ren klar sång och medvetet uttryck och artikulation. Lycka till.
  2. Hej! Lyssnade på dina alster och även lite klipp från Lara. Vilket språk skall texten vara på. (Jag kanske kan hitta några ord eller fraser som skulle passa in.)
  3. Hej. Inte svar på din fråga men ändock. Jag gillar sentimental musik. Detta var bland det bättre jag lyssnat på väldigt länge. Så tack!
  4. Hej. Bra text. Du önskade feedback. Så här kommer lite från mig När jag skriver en text så brukar jag vilja berätta någonting.Jag vill gärna säga det på mitt sätt så att det känns äkta. Du letar efter pricken över iet. Ok du beskriver en känsla. Vad hände när varför och hur? Testa liknelser, testa olika perspektiv. Var inte rädd att prova ord som bryter mönster och harmonier. Ibland hittar man inte alla delar i låten. Det krävs mer tid.
  5. Hej. Lyssnade på ditt youtube klipp. Du har bra sensuellt "sug" i rösten. Bra låt förresten. Har inget färdigt just nu för inspelning .Jag blir i alla fall väldigt inspirerad att göra en. Hanterar du andra språk än Engelska? Hur sjunger du på Svenska?
  6. Hej jag kan vara intresserad att prova. Musik har så många nyanser och olika former men skicka en länk så får jag känna efter om jag kan/vill bidra på någon av låtarna. Jag har själv några projekt jag vill slutföra och kommer förmodligen posta inom kort. Jag funderar själv vad jag vill med mina melodier och text slingor samt hur jag önskar att eventuellt samarbetet skall eller borde vara. Vi har nog alla ambitionen att göra vårt allra bästa utifrån vart vi kommer. Men vi befinner vi oss på olika nivåer och har olika krav och förutsättningar. Så att hitta samarbeten där tillräckligt många parametrar sammanfaller är inte lätt.
  7. Tidigare inlägg ger mycket bra tips. Jag kommer ifrån andra hållet. Mitt instrument är sång och text. I de lägen jag kört fast med sången så brukar jag . 1.Lägga bort låten och sjunga nåt annat. (Inspirationen kommer någon annan dag energin är helt enkelt slut för nu i denna låt) Om jag måste få till nåt även fast det låst sig. Ändra fokus från melodi och text till känsla. Dvs du fokuserar på känslan och struntar i hur det låter eller vad du säger. Kleta ut känslorna ordentligt. Skrik ut tills rösten brister. Försök skapa dynamik. Viska. Skrik och prata. FÖLJ KÄNSLAN. STÄNG AV TANKE O LOGIK. Kom ihåg att spela in allt. Någonstans i denna röra kommer du att finna någon tråd att spinna vidare på. Försök berömma dig själv hela tiden så Skaparglöden brinner konstant. Fyll på med energi och friskt luft. Alla blir vi trötta på oss själva. Samarbeta med andra för att få andra infalls vinklar och inspiration.
  8. Hej är väl kanske inte riktigt en rocksångare. Men jag kan testa om låten känns rätt. Behöver dock höra hur den låter först.
  9. Du kanske redan kommit igång. Stockholm har många inspelnings möjligheter. Du har givetvis möjlighet att själv låna Hyra eller köpa utrustning. Eller gå till lämplig studio/person som kan hjälpa dig. Hur mycket får det kosta? Vad är du beredd att göra/inte göra. När vill du vara klar? Vilket resultat vill du uppnå? När jag började hade jag bara en kasett bandspelare. Slut resultat blev vad du förstår inte jätte bra men det fungerade och var billigt. Du har säkert en mobil telefon. Börja med att spela spela in ditt alster via mobilens mikrofon. Då är du igång. Lättare att förklara för andra om de kan lyssna på vad du gör. Mvh
  10. Hej Du har kanske redan fått den hjälp du behöver. Jag kan kanske hjälpa till. Har du någon speciell ide om hur du önskar att det ska låta. Önskar du en röst som ska låta som ett instrument eller en stark lead sångare. Jag provlyssnade på Gabriel.(Tidigare inlägg) Han har en mycket bra och Polerad röst med Vad jag hörde perfekt uttal. Vad jag dock förstår så är det ett projekt? Gissar att det inte i första hand handlar om att tjäna pengar. I de flesta fri kyrkor finns en kör. Pingst kyrkan EFS osv. I kören brukar det alltid finnas någon eller några som kan vara intresserad att sjunga De är ofta vana att lägga stämmor. Gör ett besök och lyssna när de tränar.
  11. Gillar låten väldigt mycket. Lead sången och låten är riktigt bra. Tycker det är synd jag vill höra mer av den men den känns som sången ligger en aning för långt bak. samt jag vill ha ett renare ljud på den. Kan i och för sig vara mina lurar men blir nästan lite irriterad. Förlåt om jag trampar på någons arbete. Låten är grymt bra i mina öron och ni har gjort en stor insats. Tyvärr i alla projekt så tar tiden eller resurserna slut någon gång och inför nästa låt hoppas jag ni får mer tid och resurser för "finliret" på slutet. Lycka till.
  12. Skulle kanske kunna vara jordningsfel? Använde du samma utrustning till din senaste inspelning som du laddade up Härom dagen? Den när det låter långt bort? Jag hade ett m-audio ljudkort Som brusade. Upptäckte dock att jag av ren Slarv eller okunskap använde fel typ av kabel. Bytte kabel samt pinsamt nog Ingång problemet löst. Nu vet jag inget om din burk men på äldre Apparater så är det klassiska med knastrande reglage. Kan ibland lösas med Spraya 5-56 eller annan kontakt spray. Nåväl du har säkert redan löst problemet.
  13. Intresserad av samarbete. Har du exempel på något som du är lite extra nöjd med. Kanske en fras eller Kanske exakt beskrivning på en speciell Känsla. Jag jobbar med några låtar nu Så vill du hjälpa mig så är jag intresserad.
×
×
  • Skapa ny...