Jump to content

bixop

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About bixop

 • Rank
  På gång

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  stockholm
 • Min utrustning
  budget(!) hemma-studio
 • Intressen
  edm och hiphop
 1. Har du någon länk till någon musik du gjort? För lite provsmak!
 2. Tack för svaren! Ska ge eq-förslagen ett försök! Att låta en basist spela in bas är tyvärr omöjligt för mig just nu, fortfarande rookie. i framtiden kanske! Glömde nämna att låten består mest av samples från en låt med ett band som spelar andinsk musik som jag klippt isär och bearbetat lite, melodin är lite annorlunda osv. Förutom det har jag lagt till trum-samples,bas och arrangerat plus lite annat fix. På återlyssnande! //Anton
 3. Hej! Jag gillar låten, och efter ett gott försök till mix måste jag erkänna att jag tycker att basen inte riktigt passar in i mixen/låten. Något spontant tips för att det ska låta bättre? Vad skulle du ha gjort? Jag är ganska ny på mixning, så om du kommer på något mer konstruktivt tips att pröva förutom basfix så är du välkommen. Att låten inte är på proffsnivå får du leva med, så ha lagom förväntningar. Lyssna här. tack på förhand!
 4. Hej. Kan du fixa lyssningsbara länkar?
 5. Hej jonnie! Har ni lust att skicka stems alltså alla spåren till valfri låt i wav så kan jag göra en mix och se om ni gillar det? Pm i så fall. //Anton
 6. Hej Tubb3! Låter spännande! Är på jobb nu men lyssnar och återkommer så fort jag kan! //Anton
 7. Hej Tubb3! Låter spännande! Är på jobb nu men lyssnar och återkommer så fort jag kan! //Anton
 8. Hej! Jag heter Anton, och har länge sysslat med musik. På senare tid har jag jobbat en del med låtskrivning / produktion i Ableton hemifrån. Ganska hobbymässigt men jag har gått en fristående kurs i musikproduktion på kmh. Jag sitter hemma och gör en del olika låtar, men vill gärna ha någon likasinnad att bolla med och ha projekt tillsammans med. Jag är lätt att samarbeta med och intresserad främst av edm/house och hiphop. Men jag spelar även gitarr och sjunger och har skrivit en del poplåtar. Även folkmusik av olika slag intresserar mig. Så skriv till mig om du vill utvecklas tillsammans i musikproduktion inom något av dessa områden så kan vi förhoppningsvis ha ett avslappnat och roligt men självklart seriöst och lärorikt samarbete! Hoppas vi hörs. Skriv här eller till fritids.hej@gmail.com. Finns i stockholmsområdet. Lyssna på en exempellåt jag gjort där min vän rappar här.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.