Jump to content
Annons

metheny

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det låter inte riktigt som ett "komp", utan mer som miditrummor inklickade på ett visst avstånd från varandra.. Dålig förklaring, ja. Vad jag tycker du borde göra är att göra ett stadigt grundkomp som du sen fyller ut med accentueringar etc. Sen kan jag inte riktigt låta bli att påpeka att det är rätt falskt ibland?
  2. Din röst är bra, men låten är på tok för grötig.. Känns ungefär som två låtar är igång samtidigt och går in i varandra.
  3. metheny

    Hörlurar!

    Jag har Beyer Dynamic DT-231, och jag måste säga att de är riktigt grymma.. Helt klart ett av mina bästa köp. Neutraliteten kan jag inte svära på mitt liv för, men om man jämför dem med andra tror jag de står sig mkt bra.. Dock har de några år på nacken, så det får väl isf bli motsvarande lur idag då.
  4. Hallå! Har funderat både en och två ggr angående köp av digitala trummor.. Har sett några budgetvarianter, typ Medeli (http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=8179&artno=135676), men eftersom man naturligtvis tar säljare med en nypa salt så.. Har någon erfarenhet av dessa? Finns det några bra som Ni rekommenderar i övrigt? Kanske bättre begagnade istället för dessa..? Bör påpekas att jag i första hand vill använda dessa för att öva, men även för att kunna spela in lite och kanske koppla på några lite roligare ljud, typ drumkits from hell etc.. Sist men inte minst: är digitala trummor ens att jämföra med riktiga trummor att spela på? Har bara provat som hastigast, hade dessvärre inte möjlighet att leka så mkt som jag ville.. Må väl, metheny
×
×
  • Skapa ny...