Jump to content
Annons

hojo90

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

941 profilvisningar
  1. Humbuckers, du menar att de inte tar upp "stängelssignalen"? 😮
  2. Är det någon som har en lösning på detta problem? Byggde mig en studio under vintern och precis kommit igång med inspelningarna. Förra veckan så kom kossorna ut i beteshagarna och klicket kom i mina gitarrförstärkare och även när gitarren är inkopplat i ljudkortet. Drog snabb koppling till att det är stängslet då aggregatet ger en puls som låter precis lika dant. (precis som att jag har ställt en mikrofon och spelar upp detta i gitarren) Men finns det någon lösning på detta problem, känner att jag är rätt skörd just nu.
  3. hojo90

    Studiobygge

    Ja jag får testa en gång till. :-)
  4. hojo90

    Studiobygge

    Jag har läst att man bygger en isolerad ventilations-låda. Som jag har tänkt att bygga utanpå. Som tur är ligger studion ute på landet och ligger rätt ostört. jag vet, ska försöka hitta en bättre sida att ladda upp bilderna på. Något tips?
  5. hojo90

    Studiobygge

    Jag har tänkt att ha två olje-element 600w. Läst att ett 700w räcker men kan vara gött att ha två som inte är maxade. Min byggbudget ligger på 30000:- men sen kommer jag även uppdatera min studiosetup.
  6. hojo90

    Studiobygge

    Ja råkade ta bort det via mobilen, men nu så är nog allt som det ska igen.
  7. hojo90

    Studiobygge

    Hej, håller på att bygga min studio från grunden. Jag har kommit en bit på vägen men tänkte att jag visar lite från början. "studion" ( kallar det mer produktionslokal) kommer byggas i en ladugård som inte är i bruk och fick förfrågan om jag inte ville bygga en studio. rummet är (ungefär) 4900 * 4100 och 2600 högt. Såhär såg det ut när jag hade rensat upp och skapat en grund. http://forumbilder.se/G7444/img-3338 och här har jag reglat vägg och golv, även satt igen en dörr. http://forumbilder.se/G7444/img-3413 Golvet är med 145*45 reglar och väggarna 120 *45, isoleringen är i samma tjocklek respektive mått. http://forumbilder.se/G7444/img-3417 Innan jag satte klart golvspånet la jag ner två plaströr för att kunna ifall jag vill dra ljudkablar under golvet. http://forumbilder.se/G7444/img-3432 När golvet blev klart kom elektrikern och drog el och jag kunde börja isolera väggarna. http://forumbilder.se/G7444/img-3463 sedan blev det osb 15mm som sattes dit http://forumbilder.se/G7445/img-3482 taket blev lite högre så fick skarva på. sedan blev det gipsskivor http://forumbilder.se/G7445/img-3542 och det är här jag är nu, taket har jag börjat lite med och till helgen kommer det göras klart. Så nu börjar jag fundera på hur jag ska ha skrivbordet och har ni lite tips och tricks så är jag tacksam för dessa! http://forumbilder.se/G7445/skrivbordside och även kritik på bygget! Jag vill egentligen ljud-mäta rummet, men har inte riktigt förstått mig på detta! SparaSpara
×
×
  • Skapa ny...