Jump to content
Annons

CRZTNTR

Medlem
  • Antal inlägg

    90
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Det var inte bara deras egna grejer? Dvs. om man kommer dit med en Canongrej som "bara" dom kan laga i hela Sverige, och så säger du nej efter dom kollat igenom det? Hursomhelst är det värdelöst ändå.
  2. Eftersom man bara kommer till VintageWarmers produktsida när man följer länken tänkte jag ta mig friheten att specificera lite: http://www.pspaudioware.com/ubbcgi/ultimat...ic;f=1;t=000309 Åfan!
  3. Om du har många kablar av samma typ och längd, ex. 7m micksladd, så kan du vira upp dom på sånna där trädgårdsslangstrummor. Väldigt smidigt, rymmer kanske tio sladdar.
  4. Det är ingen som VET då? Jag hittar ingen info om det, Genelecs manualer är bra kortfattade! Fast nu ringde jag och frågade ett serviceställe och det var tydligen ingen skillnad att slå av så, och att slå av med strömbrytaren!
  5. Nä, avstängningsnappen är på baksidan på några 8000:or. Men jag tänkte att när man slår på dom, funkar den inbyggda säkerhetsgrejen, så dom inte slits. Däremot när man slår av dom...då vet jag inte alls vad som händer. Har dom helst inte på alltså!!
  6. CRZTNTR

    Slå av Genelecar?

    Är det okej att slå av Genelecs monitorer genom att slå av strömmen till dom på en sån dosa, eller skadas dom då? Inte lyckats hitta någon information om detta. Vet ju att många större studios har en av/på knapp för ALLT och då även högtalarna.
  7. Det är väl klart det går? Inte för stor ljudkälla bara. Men det är mer X/Y jag är efter, det stämmer såklart!
  8. Det är lungt, det hette ju ergänzungsschiene, ibland står det helt still....
  9. Försöker hitta en sån där 30cm mikrofonstålskena man kör A/B stereo med, på Thomann, men kan inte fatta vad det heter på engelskatyska....???
  10. Okej, tack för tipsen. Mickarna är redan rätt kletiga så klämman feat. gaffa får det bli.
  11. Ingen trumskrotgård någonstans? Borde finnas åtminstonde en...
  12. Finns det något slags trumsetsskrotlager man kan köpa små delar till trumset från? T.ex. muttrar, hållare, kuddar osv. All liten skit som försvunnit på konserterna.
  13. Alltså, dom två klämorna ni två tipsar om.. Jag kör nu en sån på MD21:an, det går okej under virveln då den "faller i" ett grepp. Men om membranet ska vara riktat nedåt så faller den ur! Och MD421:orna får inte ens plats i klämman. Visst, med gaffa borde det gå kanske...
  14. 50kr för den jävlen? OK pris men mikrofonen är ju nästan fyrkantig så den glider ut..fast med gaffa. Har för övrigt samma problem till en gammal MD21! Dom är ju sjukt konstruerade. Nu när jag försöker ha den som undermick till virveln måste jag använda en mycket intressant konstruktion...(obs! ej den på bilden!)
×
×
  • Skapa ny...