Jump to content
Annons

Rivfader

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för svaren! För att förklara lite, så var väl tanken att spela in ett instrument i taget, men för främst trumset så behöver man ju sätta upp fler mikrofoner som spelar in samtidigt. Och med tanke på att vi redan hade gjort en investering i ett mixerbord ville jag bara veta ifall det skulle funka att använda det via ett ljudkort, istället för att köpa ett större ljudkort och skippa mixerbordet helt och hållet.
  2. Har ett färdigt projekt på Souncloud, som innebär att jag skrivit låtar med texter inspirerade av Warcraft-universet, och sedan spelat in Demo-versioner av dem. Det är mest Metal, med symfoniska inslag. https://soundcloud.com/tateros/sets/the-warcraft-chronicles
  3. Hej! Spelar i ett band som är på väg att börja spela in. Vi äger ett mixerbord och inspelningsprogram på datorn. Skulle det fungera att koppla vänster och höger output från mixerbordet via ett ljudkort in i datorn? Undrar mest för att det verkar onödigt att köpa ett ljudkort med en massa anslutningar om vi lika gärna kan använda mixerbordet. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...