Jump to content

amandah

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About amandah

 • Rank
  Nykomling

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna

Recent Profile Visitors

719 profile views
 1. Hej! Jag skriver texter och melodier och har ett antal färdiga, dock är jag inte något vidare bra på att göra musiken, har dock väldigt tydliga bilder av hur jag vill att de ska låta, söker därför någon att jobba med som kan bidra med den delen för att låtarna ska bli färdiga demos. Ang genre så skriver jag lite blandat men för det mesta utgår det från RnB/alternative RnB med lite influenser av annat. Likande Rihanna, Kehlani, Tinashe bl.a. Har inga direkta krav på vad du ska ha gjort innan utan det viktiga är att du är seriös och vill göra något bra, samt är villig att lägga ner tid på att få det gjort! Hör gärna av dig via mail om du är intresserad! amandahenningsson@live.se
 2. Seriöst intresserade får skicka ett mail med lite info, så skickar jag så ni självklart får höra min röst då också!
 3. Hej! Jag är en 22-årig sångerska/låtskrivare som söker någon att samarbeta med. Sång, text och melodi är det jag är bäst på, så söker någon som kan bidra med resten. Jag vill både göra egen musik vi kan lägga ut men även skriva åt andra är av intresse. Ang. genre så är det åt alternative R&B/pop-hållet jag skriver mest. Rihanna, Tinashe, The Weeknd, Jhene Aiko är några exempel på artister jag ser upp till. Låter det intressant så skicka ett mail till amandahenningsson@live.se och skriv vem du är och kanske länka om du har något du gjort som jag kan lyssna på! Ha det bäst!
 4. amandah

  .

  .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.