Jump to content
Annons

EliFroejd

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag har även läst på lite och kommit fram till att sångbås är överflödigt. Jag vill kunna spela in ett helt band, och även kunna boxa in så man kan köra liveinspelning för de som vill det och om utrymmet tillåter. Tack för alla tips hittills! Guld värt att ni tar er tid för att hjälpa till! 😄
  2. Ingången är i den södra långväggen. Jag har inte märkt ut den då jag kan flytta den efter önskemål begränsat till just den väggen.
  3. Min tanke med den sneda väggen är för att motsatta väggar inte skall bli parallella. Kanske inte är "rätt" att göra så. Är det bättre att bygga enl bifogad fil?
  4. Jag skall bygga en studio jag är snickare och skall själv utföra jobbet. Jag har tillgång till en lokal om ca 85m2 som jag skall försöka förvandla till ett litet musikparadis. Den är Ca 13 meter lång och 6,5m bred. Väggplacering kan jag göra efter eget önskemål. Min tanke med den här tråden är om någon vänlig själ eller två kan hjälpa mig med planlösningen. Badrum med dush, ett mindre kök och lounge yta vill jag få plats med utöver övriga rum där övriga musiker kan hänga och ha det gött under tiden man sitter och jobbar. Hur mycket yta behöver jag avvara för: Spelrum Sångbås Kontrollrum etc. Skisser mottages gärna. Har bifogat en snabbskiss om någon vill fylla i hur många m2 jag behöver avvara per rum. Lokalen är i en rektangel enl nedan. N: 13m Yttervägg (skall beklädas inifrån men kan ej göra några större ingrepp i den.) S: 13m Gipsvägg (dörrplacering inte viktig, flyttar som jag vill) Ö: 6,5m Avlopp och vatten i denna ände. V: 6,5m i denna ände borde instrumentrummet börja i. Den västra och sydliga väggen behöver ljudisoleras för att inte störa grannar. Betongtak som jag kommer anpassa själv.
×
×
  • Skapa ny...