Jump to content

davidiotak

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About davidiotak

 • Rank
  Nykomling
 1. Tack för svar. Googlade runt lite och hittade den här videon: Verkar ju onekligen bra. Tips på bra tutorials för att editera sång?
 2. Hej! Ny på forumet. Jag spelar in mycket sång åt andra projekt/band/producenter, men mina studiokunskaper sträcker sig inte mycket längre än att spela in själva sången, exportera och skicka iväg Jag har under en tid använt mig av en bekant som fixat småfel jag inte märkt själv, satt nivåer på reverb, kompressor etc. Nu börjar jag dock få så mycket uppdrag att det börjar kännas lite dyrt att anlita någon annan att göra det jobbet, så jag har tänkt att bli bättre på sångredigering själv. Utöver själva "görandet", att öva sig själv till förbannelse och testa sig fram med det som finns i Cubase, vad "måste" jag skaffa för prylar för att kunna fixa mina inspelningar så de låter schysst? Jag har hört talas om VocAlign, vilket låter intressant då jag lägger mycket körer, men utöver det är jag ganska blank. Jag arbetar i Cubase, som sagt. Mycket tacksam för svar.
 3. Hej! Ny på forumet. Jag spelar in mycket sång åt andra projekt/band/producenter, men mina studiokunskaper sträcker sig inte mycket längre än att spela in själva sången, exportera och skicka iväg Jag har under en tid använt mig av en bekant som fixat småfel jag inte märkt själv, satt nivåer på reverb, kompressor etc. Nu börjar jag dock få så mycket uppdrag att det börjar kännas lite dyrt att anlita någon annan att göra det jobbet, så jag har tänkt att bli bättre på sångredigering själv. Utöver själva "görandet", att öva sig själv till förbannelse, vad "måste" jag skaffa för prylar för att kunna fixa mina inspelningar så de låter schysst? Jag har hört talas om VocAlign, vilket låter intressant då jag lägger mycket körer, men utöver det är jag ganska blank. Jag arbetar i Cubase. Mycket tacksam för svar.
×
×
 • Create New...