Jump to content

MikeDeal

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About MikeDeal

 • Rank
  På gång
 1. Cubasenördar, se hit! Efter att jag fått god respons på min lyrik har jag börjat skriva texter på allvar. Ambitionsnivån ligger på 24/7. Satt ihop en bra dator med Cubase 8 PRO. Blir ganska frustrerad eftersom mitt mentala plan ligger en bra bit före mitt praktiska. Det äter upp min tid och jag känner mig som en frustrerad fånge! Skriva texter och ägna mig åt mönsteridentifiering är mina styrkor. Jag är bra med idéer och att ge riktlinjer. För att förklara snabbt och lätt hur jag ser på musik beskriver jag det som en energi. När man får till rätt frekvenser att samverka har du ett stycke konst, ett stycke som går rakt i hjärtat på folk. Jag är nördig på arrangemang och koncept, och det är ju också en konst. Precis som att få till det praktiska med tekniken i datorn, allt hänger ihop. Jag ägnar så gott som all min lediga tid åt att sitta inne och skriva och analysera musik. Det mesta utanför mitt musikintresse skiter jag i. Jag jobbar gratis för mig själv, för något jag verkligen tror på... Att betala någon är därför uteslutet. Däremot gör vi upp så att ingen blir orättvist behandlad (Min mentor kan hjälpa oss). Med det sagt så är du inte kåt på pengar, utan på att få till musiken! Att få det där drivet och energin som kan få dig att springa ett varv runt Stockholm! Samarbetar i dagsläget med en duktig melodiker. Han är också min mentor, med koll på industrin. Det är en härlig och snuskig industri att deala med, vilket bara gör det roligare! Hoppas innerligt på att någon där ute förstår mig och att dina skils kan möta mina! Hoppas vi hörs! dealumina@gmail.com
 2. Tja! Är ganska ny på detta. Har en kraftfull dator med windows 8.1 64 bitar. Cubase 8 pro. Försöker få igång skiten med en M-audio code 61. Gjort inställningarna enligt bruksanvisningarna och genom det jag kunnat hitta på nätet. Får ingen respons! Det vill säga kan inte spela vts i cubase, händer nada! Kom åt mitt tangentbord och då gick det att spela på det... Har jag missat något? Det är "plug and play" så det är bara en usb kabel till datorn. Vem saknar en volt? Jag eller midin!? Hjälp!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.