Jump to content

pme

Medlem
 • Content Count

  3,511
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

pme last won the day on September 27

pme had the most liked content!

Community Reputation

145 Utmärkt

2 Followers

About pme

 • Rank
  Utan tvivel är man inte riktigt klok.

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

168,271 profile views
 1. Forumet kan plinga till när det finns notifieringar. Skulle tro att det är den som håller en ljudström öppen.
 2. js är inte riktigt min grej. Men det ser som det är en referens till ips.settings "ne_avplayer".
 3. Jag tror det är helt bortkastat om man inte gör det av någon visuell anledning. (Tex att man har gardiner i samma tyg)
 4. Det finns fler alternativ som jag tycker borde nämnas. Tex Sonnox Oxford Dynamic EQ (dyr) och vill ha något billigare alternativ så brukar man kunna köpa waves F6 för 29$.
 5. Du skriver att du har jämfört "AES och Spdif". Dvs digitala reverb. Om koden körs på en extern processor eller på DAW's processor ska inte ge någon skillnad. Det ska ge identiskt resultat, annars är det någon som gått fel.
 6. Om de gör en flytt av ett reverb från hw till plugin så ska det ge samma output för samma input om man kan gå förbi daad. Annars har de gjort ett ganska uselt jobb. Lite svårare är det om man inte har digitala gränssnitt.
 7. Om det är digitala interface som används så får man väl se det som ganska usel portering till plugins. Finnns ingen anledning att de inte skulle vara bit-vis identiska.
 8. Körde ni digitalt till och från reverben eller gick det via DAAD också?
 9. Skumt, jag tyckte det var större skillad med musiken än med bara sången. Skillnaden är inte så stor,så det borde kanske finnas en till kompressor som referens, tex den som finns med i den daw du använder. Vilken samplingsfrekvens körde du pluggen i?
 10. Rörande ljudkvaliteten så är det ytterst liten skillnad om man gör samma sak. Fabfilter har fler möjligheter och är väldigt lättjobbat. De har dessutom väldigt bra visualisering så de är extra för artiklar och demos, men de kommer inte ge dig något skivkontrakt.
 11. Avicii är något buddistiskt. Finns nog mycket att hämta där om man vill ha något avicii inspirerat.
 12. Många vill nog kunna uppgradera utan att behöva slänga det som redan finns där. Och det är nog en ganska bra optimering för billigare datorer. Det är ganska liten del av datorerna som används till musikproduktion.
 13. Brainworx har ju så att man kan styra "brused" och distorsionen har du provat dessa?
 14. pme

  Cubase - Ports Unmapped

  Har du ASIO drivrutiner till den så borde det gå bra. Hittar den inget ljud alls?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.