Jump to content
Annons

gurrish

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jag har 20000:- att spendera.
  2. gurrish

    Vad ska jag köpa?

    jag ska köpa ny dator till studion och hade tänkt att köpa en riktigt fet jäkel som står sig länge. men mitt problem är att jag inte riktigt vet vad jag ska köpa. vilket är optimalt? jag kör cubase sx 3.
  3. okej! det tackar vi för 😆
  4. Tjena! detta är min studio! har nyligen kommit igång med uppbyggnaden. kommer så småningom att fixa ordentlig isolering. är bara ägare till en synth än så länge. en yamha cs2x 😎 ganska standard
  5. jag har prövat flera olika mastrings pluggar men jag har aldrig lyckats att få bra ljud genom dem. resultatet som jag oftast fått är att ljudet klipper eller distar. håller mig till min standard metod att klämma på de frekvenser som skall höras plus att öka volymen med hjälp av en kompressor.
  6. gurrish

    Prossesor?

    Av erfarenhet har jag kommit fram till att AMD står mer för snabbhet vid spel osv. vill man ha kraft till krävande pluggar och annat är det pentium som gäller. eller helst en mac.
  7. Tjena! jag vill ha bort rumsklangen från min studio! jag stör mig ganska mycket på den. det är svårt att mixa exakt när den alltid finns där. jag har mikrofonen för sånginspelning ståendes fritt i rummet också. jag vill gärna ha bort rumsklangen som blir under inspelningen. jag vill på ett så enkelt och billigt sätt lösa detta 😉 alla tips godtages 😲
×
×
  • Skapa ny...