Jump to content
Annons

Lemanic Defence League

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Den här låten har blivit viral nu. Dags att dissekera den, eller? https://soundcloud.com/jerry-shen-403158940/what-do-you-mean-its-1985-justin-bieber Vad är det i den här som får folk att gå igång så?
  2. Ok, mina bedömingar här då. Finland - Låter som efterskalvet av RAM slår till där man minst anar det. Repetitivt, ja, men det FUNK-ar. Grekland - Har Boards of Canada hittat till Grekland? Låter så. Moldavien - Asså, den är på nivå av Rebecca Black, eller? Kroatien - Lite Ellie Goulding-vibbar som sitter extremt skönt där det ska. Nederländerna - Country-vibbarna har hittat till Bob Dylan i gräsets Europeiska hemland. Låter mycket som "Hon är en Runaway". Armenien - Har ingen aning vad som pågår här, faktiskt. San Marino - Har länge velat att Moroder skulle hjälpa till. Så blev det icke den här gången. Efterskalvet efter RAM har inte hittat hit. Sunkigt! Ryssland - K-Pop-ambitionerna skär sig med oviljan att var inkluderande. Som att se mobbaren i gymnasiet spexa loss. Storbritannien - UK har pop-kris just nu. Coldplay har precis släppt sin sista platta och 1D har splittrats för gott och kvar finns bara EDM-vågens tristaste producent. Joe & Jake kommer att förena UK och bli deras ABBA. Coldplay + 1D är som gjort för succé.
  3. De här videorna tror jag har gått runt lite svensk media. Om inte, så bör dem det. Den här artikeln är specifikt för musiker. http://www.digitalmusicnews.com/2016/04/04/fairly-useless-why-youtubes-takedown-policies-are-harming-creativity/ Det här är en bra debatt, speciellt för oss samplingsbaserade musiker, som trots tillåtelse från upphovsmakarna, får sina verk beslagtagna på Youtube av skivbolag och skalbolag genom den misantropiska och partiska algoritmen.
  4. Förrutom att den var rapey bortom all kontroll, som ett Bard-koncentrat.
  5. Ja, den skall diskuteras här. Gärna med tillhörande E S T E T I K. En bra dokumentär om den här. Så, någon som är sugen på det?
×
×
  • Skapa ny...