Jump to content
Annons

HBaeck

Medlem
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About HBaeck

 • Rank
  Medlem
 1. OK. Ska kolla det hemma sen. Testade den igår med mitt gamla Reason 5 och där funkar den. Så inget fel på själva klaviaturen.
 2. Den är enabled där ja. Den finns inte att välja som input.
 3. Men en annan sak som du kanske kan lösa. Off-topic lite men.. Har en liten Korg Nanokey som jag inte får att funka i PT. Den syns i programmet under input devices. Men får ingen signal eller ljud när jag testar den. Har den senaste drivisen som jag kunde hitta.
 4. Jag raderade allt jag hittade.. Avinstallerade enhet Fast Track. Startade om, satte i usb för kortet, datorn hittar enheten. Först så poppade bara felmeddelande upp.. Unable to locate hardware. Men Ljudet funkade från datorn via kortet. Minns inte vad jag gjorde sen.. Tog nog ut sladden ur kortet, satte i igen och testade. Då funkade det 😅 Knepigt ibland... Men tack för hjälpen.
 5. Hallå Använder windows 10 och pro tools 11. Har ett gammalt M-audio Fast track som jag vill använda. Pro tools hittar kortet.. Det står under både Hardware och Playback engine.. Men det kommer inget ljud hur jag än gör. Signal får jag. Ljudet funkar med Asio4all. Finns ju ingen färsk drivrutin men använder den senaste jag hittat.
 6. Funderar på att börja prodda beats hemma. Jag har hållit på en del genom åren men inte haft nån vettig utrustning de senaste åren. Ingen klaviatur, bara mjukvara liksom. Nu kikar jag efter klaviatur och priset får inte vara över 2000:-. Jag har kikat på M-audio Oxygen MKIV och NI Komplete M32. Jag vill inte ha 25 tangenter. Minst 32. Högst 49. Jag vill ha lite knobs att kunna programmera. Pads är inget behov då jag ska skaffa en Akai MPD också. Vilken skulle ni rekommendera för beatmaking? Jag har Pro Tools 11 som DAW. Kanske nån annan klaviatur som ni rekommenderar utöver de två jag är inne på? Nåt jag inte fattat är..Går det att använda mjukvaran som kommer med Komplete M32 i Pro Tools? Tänker på Reaktor Prism. Har läst runt lite att vissa får inte sin Komplete att funka med Pro Tools. Tacksam för svar.
 7. Nu väljer jag mellan M-Audio keystation 49 och Alesis v49. Skillnaden på tangenter är det som jag funderar på. och priset ligger runt 1000:-. Alesis är ju mer pianoliknande..medans M-audio ser mer synthiga ut. Fan, har så svårt att välja när jag väl ska köpa saker
 8. Har inte möjlighet att testa innan köp tyvärr. Vet inte ens vad Note repeat innebär och hur jag kan nyttja det. :/
 9. Vad är det som inte duger med lpd8? Kanske sträcker mig till mpd218.. Kostar 999:-. Men du får övertyga mig mer
 10. Låter bra. Använder Sennheiser hd280 pro lurar nu som jag är nöjd med. Ska skaffa monitorer i nästa steg.
 11. Som lite lagg när man spelar alltså Drygt. Nog det som avgör i mitt fall. Kommer möjligen spela in röst nån gång liksom.
 12. Håller med dig. Då gain inte är det viktiga för mig i nuläget så borde jag ju inte stirra mig blind eller låta det avgöra. Jag vill ha hyffsat sjyst ljudkvalite och låg latency för en billig peng. Vill ha 2 ingångar för att kunna använda i framtiden eventuellt. Så jag e fortfarande kluven Presonus iTwo går för 1199:- på djservice vilket är väldigt bra pris anser jag. Sen blir jag orolig då nån skriver att det kan vara strul med drivrutiner..kanske en risk med alla kort?
 13. Jag kollade en jämförelse mellan ID4 och scarlet på Youtube och han sa att latency på ID4 hamnade runt 9 ms och på scarlet ner mot 3 ms. Han var gitarrspelare.. Asså jag e inte tillräckligt insatt för att veta hur detta påverkar mig. Jag använder bara midi. Virtuella instrument och effekter.. Loopar och sånt. Tacksam för klarhet
 14. Ok, men om jag i första hand inte kommer använda mikingången utan tänker mer latency ..Är ID4 ändå bra val? Håller med om att ID4 har en trevlig design
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.