Jump to content
Annons

SprucePoint

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Ja som rubriken lyder, hur får jag ut mitt albumomslag på nätet, alltså när jag stoppar i min egna skiva i datorn så vill jag att information ska hämtas från nätet men hur får jag ut informationen på nätet? Jag har ISRC koder för alla låtarna och EAN kod som jag fått av http://recordunion.se/ men även om jag bränner in all information i waveburner så är det bara blankt när man ska hämta information om albumet? Hur göra? //Clas www.SprucePoint.se
  2. Kan tyvärr inte skriva ut på skivor som är blanka på ovansidan. Det är som sagt på undersidan det måste vara blankt. Nån som vet? Blank på undersidan men vitprinteble på ovansidan?
  3. Hej. Har sökt som en galning efter en tråd men hittar bara några gamla från 10 år tillbaka. Ni får länka om ni hittar något forum för detta.. Jag behöver hjälp med cd-r skivor med printeble ovansida för bäckstråleskrivare MEN den måste ha silvrigundersida alltså inte grön eller ful blå så det ser b-igt ut.Förslag vart jag köper detta? Sen billiga skivfodral, vanliga jewelcase och inte något slim-aktigt. Spelar ingen roll om det är genomskinliga eller what ever. Det måste ju finnas billigt nånstans? Det ska alltså vara billigare än biltemas som ligger på 6kr st Sen är det de här med papper, dubbelsidigt fotopapper halvglansig som inte är super tjocka. Vad för papper ska jag använda? har haft mattfotopapper dubbelsidigt som verkligen var för tjockt och inte hanterbart Tack..
×
×
  • Skapa ny...