Jump to content

Isti

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Isti

 • Rank
  På gång
 1. Hej pme, funkar, så grymt kul. Stort tack. Jag är väldigt ny på detta, men man lär så länge man lever. Mvh Joackim
 2. Hej, har ett problem när jag ska använda Inserts/Effects tex Toontracks Ezmix2. Får inget ljud/signal genom Inserts/Effect när jag öppnar dom som Insert. Som ett exempel: Ska spela in gitarr, jag skapar en Audio Track / Mono / Stereo Out. Jag får igenom DI signal som jag också hör i mina monitorer. Använder Direct Monitoring inställningar på ljudkortet. När jag sedan väljer att hämta Ezmix2 som Insert så kommer det ingen signal till detta program, bara DI signalen på kanalen låter. Någon som har någon idé vad som kan vara problemet ? Har uppdaterat alla program, alla program är i 64bit, har testat att installera om Cubase och de andra programen, har provat alla möjliga inställningar men inget funkar. Ezmix2 funkar i Standalone läget. Har ett M-audio Fast Track Ultra R8 ljudkort. Supertacksam för svar ! Mvh Joackim
 3. Måste få lite vägledning / tips på följande problem: Har ett ombyggt akustiskt trumset med Mesh skinn. Har provat Ddrum triggar och har nu även byggt om virveln med en trigg som är som på Rolands nät pads, dvs. med Peizio element. Just nu kör jag tiggarna genom Roland TD-3 modul sen via midi till Presonus Audiobox USB ljudkort som är kopplat till en laptop ( 8 g RAM ) via USB. Använder i datorn Superior Drummer 2.0 som jag kör i Cubase 5 då jag kan lägga upp flera trumset på olika spår/kanaler i Cubase och på så sätt är det lätt att ändra mellan olika typer av setups på ljud. Ljudet körs sen i ett digitalt mixer bord o ut i ett PA. Spelar i ett Metallica Cover band och vi försöker att få till de olika ljudbilder som deras skivor har, kul som faan !! Nu till mitt problem: Jag får inte till känsligheten, speciellt på virveln och när man kör dubbelstamp och ångar på så svetten sprutar så faller/missar utrustningen slag. Kör man en virvel så kommer typ vart tredje slag med. Väldigt irriterande och men förlorar all känsla : ( Finns det någon snäll själ som kan hjälpa mig.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.