Jump to content
Annons

alexanderwassberg

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Halmstad
  • Intressen
    Musik
  1. Detta ska jag kolla! Har du bilder på din uppsättning? 🙂
  2. Ouch! Okej, då kanske jag skippar det helt och hållet och försöker få ytan så fin och blank som möjligt på annat sätt. Hitta denna skiva för en billig peng: http://www.rusta.com/se/hyllplan-p40401070.aspx Men funderar på att ringa bort till Byggmax och kika på vad det kan hitta på! Tips på bra ställe att köpa akustikpaneler för vägg samt hörnvägg?
  3. Tack för detta! Jo, jag har ju sett hur exempelvis IKEAs hyllor ser ut på baksidan, inte mycket i materialet precis... Funderar på om man istället borde vända sig till Byggmax eller liknande och låta dem såga exakta längder i bra material och sedan själv måla och lacka. Man vill ju att grejerna ska hålla ett tag! 🙂 Någon som har koll på bra material för skrivbord? Utan att måla upp detta forum till ett byggforum, haha.
  4. Precis! Det enda jag funderar på nu är ergonomin mellan keyboard och tangentbord/mus. Pianot vill jag ju ha i perfekt höjd precis som jag vill ha skrivbordet när jag jobbar i musikprogrammet... Tips?
  5. Detta är en väldigt förenklad 3D-modell. Det skall självklart vara en platta med absorberande material som sitter fast i stolpen, inte monitorerna. Min andra idé var att ställe monitorerna på border i höjd med skärm, men då riskerar jag att inte få rätt höjd och får istället komplettera med annat. Känns onödigt.
  6. Hej alla! Är helt grön på detta forum och hoppas att jag postar rätt, annars får ni vägleda mig! Hur som helst har jag länge funderat på att bygga ett eget skrivbord anpassat för mina monitorer samt klaviatur. Har alltid velat kunna ra ut keyboardet på en platta men har efter lite tankeverksamhet kommit på en annan lösning för att få det som jag vill (hoppas jag). Har lagt någon timma i Sketchup för att snabbt se det visuellt (Bifogade bilder). Jag ville att bordet samt monitorstolparna skall kunna höjas/sänkas beroende på hur jag sitter. Allt detta hade jag tänkt bygga ihop med delar ifrån IKEA i högblankt, vitt material. (Bifogar även bild på delar jag tänkt använda). Önskar höra era funderingar och idéer utifrån detta. Tackar!
×
×
  • Skapa ny...