Jump to content
Annons

rawburt

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Göteborg
  1. Tack för omdömet. Vi blev också nöjda med videon efter alla omständigheter.
  2. Det är inspelat i Wendelsberg aula eller vad man kallar det stora rummet.. Tänkte att det kunde se bra ut ut i en video och det blev det, tycker jag.
  3. Allt gjort med en budget runt en bag-in-box rött. Man får gärna tycka till? http://www.youtube.com/watch?v=5J1NJmS6C_c
  4. Det låter väldigt dumt att köpa ett sånt men jag fick med det när jag köpte en annan grej.. Och tanken var väl väl inte tokig? Nån som vet?
  5. En fråga.. Jag har ett M-Audio Ozone ljudkort/klaviatur. Kan man ansluta detta och använda det som ett rent klaviatur eller måste man installera det som ett ljudkort? Jag har ett alldeles utmärkt ljudkort i datorn idag och vill använda detta samt ha Ozone som en klaviatur.. Eller ska jag köpa ett rent midiklaviatur istället?
  6. Finns det nån som kan tipsa om ett ok slutsteg med en volymratt och en on/off-knapp som enda knappar? Jag stör mig på att köra igenom en gammal trött Denon-reciever med miljoner knappar och möjligheter som säkert färgar ljudet (vet inte men jag kan tro det och det räcker för att jag ska bli störd). Ett enkelt och tyst stereo-slutsteg med en volymratt, finns det? Vad kör ni, som inte har aktiva monitorer, igenom?
  7. Den uppmärksamma har sett att det ligger två samples uppe redan, den tredje och sista kommer här. En slätstruken sak som är mer som en låt istället för showcase-massa-toner-skoj. Samma förutsättningar som den senaste LÅTNAMN: Salladsblad ala rawburt ARTIST/GRUPP: rawburt GENRE: 80-tal-köra-bil-på-natten-och-lyssna-på-FM LÅTLÄNGD: 1.24 KOMPOSITÖR: rawburt PRODUCENT: rawburt EV. MEDVERKANDE: bara jag INSPELNINGSÅR: 2004 FORMAT: mp3 - 192 STORLEK: 1.04 mb STATUS: Färdig demo LÅTLÄNK: Salladsblad ala rawburt Ja, den första låten var som sagt en "showcase", som den hette.
  8. Nä, det var programmerat manuellt. I en sequenser, hade ett midi-Cubase på den tiden. Finns/fanns det färdiga trumpatterns? Härligt med en Atari, monochrome skärm och inte så många finesser.. Hela 1 mb i internminne och ingen hårddisk, toppen!
  9. För dom som vill höra mer så har jag inte spelat in nåt under 2005, istället kommer en från sent -04. Ett smakprov inspelad på en porta, en J&D Brothers strata-kopia, en Line6 Pod, en J&D Brothers distad bas och en Zoom trummaskin, midiprogrammerad förstås (denna gång via en PC) LÅTNAMN: Smakprov ala rawburt ARTIST/GRUPP: rawburt GENRE: sent 80-Steve Svaj LÅTLÄNGD: 1.23 KOMPOSITÖR: rawburt PRODUCENT: rawburt EV. MEDVERKANDE: bara jag INSPELNINGSÅR: 2004 FORMAT: mp3 - 192 STORLEK: 1.58 mb STATUS: Färdig demo LÅTLÄNK: Smakprov ala rawburt (ps, jag har köpt en bättre gitarr nu, en Fender USA Strata)
  10. Ojoj.. va kul med några reply! Självklart orkar ingen normal människa med sånt här i tio minuter, därför är smakprovet bara under tre minuter. 🙂 Alesis-trummaskinen är faktiskt programmerad av, håll i er, en Atari ST1024. Man är ju med i svängen. 😉 Midi och såna fräna saker. Faktum är ju att det var en liten "sak" att spela upp för andra som spelar själv, kul som attan att få nån respons annat än från sin smått upprörda familj. Och det är ju lika kul att höra på era alster, eller hur? *hint*
  11. En porta, ett trummaskinspår i stereo, en syntbas och och en gitarr inspelad med en hederlig Sansamp GT-2. Tryck på rött och jag kör för det vilda! Vad tycks? 😆 LÅTNAMN: showcase ala rawburt ARTIST/GRUPP: rawburt GENRE: 80-shred LÅTLÄNGD: 2.12 KOMPOSITÖR: rawburt PRODUCENT: rawburt EV. MEDVERKANDE: bara jag INSPELNINGSÅR: 2001 FORMAT: mp3 - 192 STORLEK: 3.04 mb STATUS: Färdig demo LÅTLÄNK: Showcase ala rawburt
  12. rawburt

    Bandnamn

    Hairless Johnson?
  13. Hann jag eller? Anmälde mig exakt kl 23.59 enligt min dator.. 😆
×
×
  • Skapa ny...