Jump to content

Bombardier

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Bombardier

 • Rank
  Nykomling
 1. Tack för bra svar, jag har börjat få till det ??
 2. Tack för svar! Det stämmer att basporten sitter bak på hs8orna, men borde inte det snarare bidra till en överdriven basåtergivning istället för en tappad basåtergivning? En kick som skall suga till ordentligt i bröstet tappar helt sin attack. Går jag däremot in i ett angränsade rum kan jag höra de låga frekvenserna? Rummet borde inte vara för litet då jag kört Dynaudio Air 15 i ett hälften så stort rum med väldigt bra resultat.
 3. Innan jag ens hälsar skulle jag bara vilja gratulera mig själv till min första tråd (och första inlägg?). Hej i stugorna! Jag har en fundering gällande placeringen av mina nyinhandlade Yamaha HS8or. När jag sitter i lyssningsposition eller befinner mig i rummet där studion finns upplever jag att mycket av basen försvinner. Jag undrar därför om det kan vara så att basen försvinner in i väggarna eller liknande, då jag kan höra att basen finns där om jag befinner mig i ett annat rum? Monitorerna är placerade ca 30cm från väggen bakom (tillverkaren föreslår minst 1,5 meter, vilket inte är möjligt hos mig) och ca 1,5 - 2 meter från sidoväggarna. Kan det då vara avståndet mot väggen bakom som är problemet? Jag skall tillägga att jag inte hade det här problemet med mina KRK rokit 5or. Tack! Bombardier
 4. Kan rekommendera Unne Liljeblad www.mix-engineer.com
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.