Jump to content
Annons

Jay Bee

Medlem
  • Antal inlägg

    99
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Allt postat av Jay Bee

  1. Hej! Jag har precis köpt en begagnad Motif 6. Jag har varit och handlat TRS kablar som jag satt i outputen in till mitt interface. Sedan har jag köpt en USB kabel som går från motifen in till datorn. Jag har också laddat ner Yamaha's USB-MIDI Driver. Men försöker få min motif att skicka och ta emot MIDI via USB kabeln men det fungerar inte! Försöker få det att fungera i FL Studio just nu. Jätte frustrerad!
  2. Absolut låter intressant! Du kan maila mig på bergstrom.joakim@outlook.com Kan du kanske skicka med någon länk till lite låtar du gjort tidigare? Skulle gärna vilja höra dig spela! Mvh Joakim
  3. Finns det ingen som är duktig på att spela gitarr eller keyboard och vill vara med och skriva låtar och tjäna pengar? Mvh Joakim
  4. Jag äger 100% av alla rättigheter och får således alla inkomster själv. Men för några år sedan var det uselt betalt.
  5. Jag har fått över 50,000 dollar för över 10,000,000 lyssningar på Spotify.
  6. Jag skulle kunna tänka mig att göra det men det beror lite på vad ni erbjuder i timpenning. Skicka ett meddelande till mig med ett förslag!
  7. Jag är producent och låtskrivare med mixning som specialkompetens. Då jag är ute efter duktiga musiker (gitarrister och keyboard) så kommer jag självklart inte ta betalt av någon för att skriva musik tillsammans. Men om du t.ex vill utnyttja studion för dina egna projekt så kommer det inte gratis såklart. Om mina färdigheter behövs så hyr jag ut dem också. Men i första hand letar jag efter duktiga musiker som är duktiga på att skriva musik.
  8. Hej! Jag har nyligen flyttat ned till Lund och började bygga på min studio i våras, den är snart helt klar. Finns en hel del bra utrustning i studion, endast professionell gear. Det finns en hel del goa grejer att leka med och det fylls på konstant med leksaker. Jag söker duktiga musiker som är vana med att spela in och som vill vara med och skriva låtar. Jag tänker mig en bred variation på musikstilar såsom rnb, pop, house, singer/songwriter, akustiskt och allt däremellan. Så om du är duktig på ett instrument, klaviatur eller gitarr och bor i närheten av Lund och vill skriva några hits är det bara att höra av dig! Bifogar någon bild på mitt lilla krypin: Mvh Joakim
  9. Det står att du är en "professionell producent". Vad klassar du som professionell? Har du några meriter? För vissa är "professionell producent" en ungdom som har en liten mini hemmastudio i sovrummet hemma hos mamma. Är du professionell borde du ha gett ut låtar som man har hört talas om? 🙂
  10. Hej! Har precis laddat ned Pro Tools First 12.2 till min helt nya Windows 8 dator. Det finns FL Studio och Melodyne installerat på datorn annars ingenting annat. När jag ska öppna Pro Tools så står det att den inte kan hitta .dll Izotope_Radius någonting med Elastic Audio. Så det fungerar inte för mig! Någon som har en lösning på detta? Vad kan vara orsaken? Tack på förhand!
  11. Mycket sådana problem har jag också upplevt förut. Men när jag köpte FL och alla dessa plugins ni nämner så försvann problemen.
  12. Jag ska producera fler låtar i samma stuk med det artistnamnet samtidigt som jag ska fortsätta göra seriös musik under ett annat namn.
  13. Har aldrig använt Spinnup, men vet att på Record Union är det bara några utvalda få som får pengar från t.ex Youtube än sålänge.
  14. Jag tror att du tror att slasket som kommer in på sång eller gitarrspåren inte spelar någon roll för att "det hörs ändå inte i mixen med de andra instrumenten". Men de gör det. Med bara gitarr och sång har jag problem med det. För jag gör kommersiell pop/rock och gillar att trycka min 1176a ganska hårt på mina vocals och brukar låta den gå relativt hårt på guran också. Då mitt sound är ett tight och torrt sound så kan man höra det där jävla datorljudet. Inte högt såklart men tillräckligt för att ta produktionen från professionell ner till amatör direkt då ingen seriös inspelnings eller mixtekniker skulle tillåta ha en dator som står osar på i bakgrunden. Men jag antar att för dig "spelar det ingen roll". Men jag vill gärna att mina produktioner ska klassas som professionella, men det kanske inte du vill, jag vet inte. 🙂
  15. Okej? Och vad ska det säga mig? Att du inte bryr dig om oljud från datorn i dina inspelningar?
  16. Tack Cathrine! Vart i Sverige håller du hus? Om du håller till i Skåne hade du gärna fått komma skriva in allt detta för en slant. Vad kostar det annars i en datoraffär?
  17. Exakt, med all akustikbehandling i rummet som jag försökt hålla lite levande men ändå har väldigt kort rt60 blir den jävla datorn väldigt påträngande när man ska spela in gitarr eller vocal. När man drar på lite med kompressorn så hör man den jävla datorn i spåret. INTE kul alls! Och detta måste lösas.
  18. Tror att han har rökt på! 😆
  19. Tack för ditt svar, men jag håller på att bygga en liten professionell studio så där ska inte vara minsta lilla hint av datorfläktsljud i mina inspelningar. På grund av att det är en väldigt liten studio så är allt placerat i samma rum, dvs jag har datorn och mina mikrofoner i samma rum när jag spelar in.
  20. Det är en Asus G10AC. Det finns några olika varianter av G10AC med olika prestanda. Jag har en Intel i7 4770 3,4Ghz, 32GB Ram (original var 16gb), sen ett Nvidia GTX 760 3GB och en 2TB hårddisk.
  21. Ja, det har jag varit med om i andra demoversioner
  22. Tror inte du har något problem om du köper. Kolla FAQen på deras hemsida om demoversionen så hittar du nog deras svar. Funkar allt annat som det ska och funkar det utan pluggen på det spåret sätter jag mina pengar på att det är inbyggt "knaster" i demot. Har varit med om det på andra demovarianter förut. Tycker mig minnas att det var likadant för mig med deras demo, är inte hundra dock.
×
×
  • Skapa ny...