Jump to content
Annons

apanboll

Medlem
  • Antal inlägg

    71
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det både låter och är jävligt bra! Tycker dock slutet borde "klinga ut". Annars toppbetyg.
  2. Riktigt jävla bra!. Och som tidigare talare så tycker jag mer sång hade varit gött.
  3. Ogg är väl kanske i teorin ett trevligt format. Men vill du få kritik av så många som möjligt bör du göra den till mp3. /boll
  4. Minst lika bra som förra ggn!
  5. Riffet är ju sjukt jävla bra! Sång hade gillats!
  6. Lite nerskitad melodyclub, är det jag känner spontant. Med sång kan den bli finemang.
  7. Tack för alla svar. Har pillat lite med den nu. Samma skit eller bättring?
  8. Skit i elbasen. Funkar som det är. Finfin sång. Detta balladstuk är absolut inte min påse. Men för de som gillar det förstår jag inte vad som inte skulle gillas.
  9. Lyssnar aldrig på denna genre. Men vafan, det låter bra! Har inga mix tips (dålig på den biten), men om du varvar ur alla ljud blir den ju sjukt mäktig.
  10. Ja vad ska man säga. Jävligt slummigt. Det ger mig inget nånstans tyvärr. Varken skoj eller inte.
  11. Enformigt. Och Gessle influerat som tusan verkar det som. För mig är detta fruktansvärt. Hihaten blir klart jobbig efterhand, pga samma volym. Annars låter det väl ok ljudmässigt.
  12. Skön låt. Det känns dock som du håller tillbaka på sången, ös på! Kommer bli grymt!
  13. Tack för alla kommentarer. Fan skön mix ju Spice girls och knife 😄. Anledningen till att musiken "låter mono" är pga den är det. Panoreringarna "fastnade" inte från Reason ut genom Logic, ska åtgärdas. Sången är ju faktiskt "lite utanpå", ska jobba lite på det oxo... se om det kommer upp nån ny mix inom kort. Fler kommentarer innen det är ordnat?
  14. Tack Burnin Sven! Mera! mera! mera! come on come on come on!!! Solen skiner ju! Lämna en liten kommentar vetja!
  15. LÅTNAMN: Alone and Awake ARTIST/GRUPP:Papercut GENRE:Elektronisk LÅTLÄNGD: 4:34 KOMPOSITÖR: apanboll + marängen PRODUCENT: apanboll + marängen EV. MEDVERKANDE: apanboll + marängen INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: mp3 STORLEK: 6,2 mb STATUS: Färdig Demo Nu har vi blivit med band. Det är fortf apanboll + maräng enbart. Kul att få mixtips etc, ja det vanliga helt enkelt. NY MIX! Bättre? Sämre!? alone_and_awake.mp3
×
×
  • Skapa ny...