Jump to content
Annons

Natalie

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Natalie

    Bli artist?

    Tack så mycket för svaret och alla tips! Jag ska gå sånglektioner, kolla upp lite olika ställen att hålla på med musiken utanför mitt sovrum och fortsätta läsa om hur jag använder garageband. Måste öva på mitt tålamod, men det ska nog gå, haha. Tack igen! 🙂 Tyvärr är jag inte det, jag bor i Stockholmstrakterna! Det hade varit supersnällt annars!
  2. Natalie

    Bli artist?

    Mitt mål är inte riktigt att göra allt själv då det är själva låtskrivandet och annat som jag fallit för och är mest intresserad av. Jag har tänkt att det lättaste sättet att komma igång/alternativt bli upptäckt/kunna lägga upp material på tex soundcloud, är ju att skapa själv. Kan dock tänka mig att jag skulle kunna älska att göra musiken själv om jag lärde mig det. Ska kolla in studiefrämjandet, såg att det finns inriktning i musik. Tusen tack för svaret!
  3. Natalie

    Bli artist?

    Hej och tack så mycket att du svarade! Jag tror jag har ett 'allt eller inget' tänk när det kommer till detta, vilket förmodligen beror på att jag inte riktigt vetat hur jag ska gå till väga. När det kommer till musik jag tycker om så är det väldigt mycket, tillexempel BORNS album Dopamine, och det är mycket jag kan nämna att jag tycker om med hans musik. Jag tycker också om Broods, men även sånt som är populärt idag, som viss tropical-house. Jag älskar låten running out med Matoma och Astrid S, och så många andra. Jag funderar på att börja med att köpa sånglektioner, och leta runt efter mic och ljudkort isåfall. Jag har ett piano som jag kan koppla in i datorn för att använda, vilket har hjälpt. Ska även försöka komma på hur jag kan träffa folk som är musikintresserade, tack så mycket för tipsen!
  4. Natalie

    Bli artist?

    Sen jag var liten har mitt största intresse varit musik och det är det jag vill jobba med. Jag älskar att skriva låtar och är väldigt intresserad av musikproduktion (inte provat på det ännu), och största drömmen är nog att bli artist trots att jag aldrig sagt det högt. Jag skulle inte säga att min röst är särskilt speciell men jag har väl potential och vill ta sånglektioner för att förbättra mig, men jag har fastnat där. Jag vet inte hur jag ska gå tillväga då jag är 18 år och inte har ekonomin till att köpa massor av saker för att kunna göra detta på egen hand. Jag kan spela piano och gitarr, och har GarageBand där jag försökt att göra demos men inte lyckats då jag inte riktigt vet hur man gör, men jag är säker på att jag skulle kunna ha riktigt roligt med det om jag visste hur, då jag har mycket idéer i huvudet. Jag antar att min fråga är vad en person i min plats bör göra? Jag vill alltså få ut mina idéer på något sätt och få ihop åtminstone en av de låtar jag skrivit. Kan man sätta sig ner med en låtskrivare på något sätt? Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
×
×
  • Skapa ny...