Jump to content
Annons

alexanderw

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Växjö

Senaste profilbesökare

1 714 profilvisningar
  1. Hej! Försökt mitt bästa, hoppas det duger. Kan sjunga ljusare än det i denna sång. Lyssna gärna igenom hela. https://soundcloud.com/alexanderwb/love-yourself Mvh Alexander!
  2. Hej! Kan gärna sjunga live så du får höra. Tyvärr har jag inte möjligheterna att spela in.
  3. Skulle egentligen bara vara sångare i någon annans låt. Inte skapa helt egen, utan mer bara personer som behöver hjälp med sång.
  4. Hej! Har stått på scenen två gånger utomlands, räknas nog inte. Är även med i ett band där vi har stått på scen en gång i maj detta året i Växjö Konserthus och en gång inför en hel skola.
  5. Hej! Gillar pop musik, ex. kygo, lukas graham med mera.
  6. alexanderw

    Söker låtskrivare!

    Hejsan! Söker låtskrivare som skulle vilja skapa musik med hjälp av min röst, kan både sjunga mörkt och lite halv ljust. Stått på scen flera gånger senaste gången inför flera hundra för en månad sedan. Blev väldigt omtyckt. Har ingen demo eller liknande för har inte de skillsen att mixa själv, sjunger gärna upp på skype eller liknande då jag har en bra mic. Tack!
  7. Jag sjunger helst låtar som är mörka. Som ex. Sam Smith 😄 Ses på skype
  8. Om du ska ändra på låten får du fråga Linus. Du får gärna skriva texten 😄
  9. Skulle någon kunna mixa min låt som jag gjorde på skoj 2009, mest för det skulle vara roligt att höra den som en typ house eller liknande 😉?
  10. alexanderw

    Söker Låtskrivare

    Hej som rubriken lyder så söker jag en låtskrivare som skulle vara villig att skriva en låt text till mig 🙂 Såklart så tar vi all credits tillsammans men det är min största dröm, tänk på att den ska passa manlig röst. Skulle också vara intresserad för fler samarbeten i framtiden. Peace!
  11. Vad säger du då? 😄
  12. Aa jag har egen utrustning själv. Dock är jag inte så bra på att skriva låttexter så du få gärna fixa det eller så kommer du med förslag vad ungefär du har tänkt dig, så kan jag försöka
  13. Hej Linus! Jag är en kille på 15 år. Jag personligen tycker att jag sjunger bra och har fått höra från andra att jag sjunger bra så jag antar att jag är duktig. Har gått igenom målbrottet så har lite mörkare röst och har gjort flera andra låtar. Om du vill så skulle jag kunna sjunga en sång för dig så du kan få höra, skulle mycket gärna ställa upp 🙂 Ses!
×
×
  • Skapa ny...