Jump to content

Bjornens

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Bjornens

 • Rank
  Nykomling
 1. Genre:) wow hur kunde jag skriva changer
 2. Jag frågade en av de största producenterna inom min changer(hardstyle typ techno). Han kör full production på 5kvm i ett bås. Han har extra paddning på väggar och kör med genelec 8030 med den lilla subben. Han menade att det fungerade utmärkt. Jag antar att det är en vanesak och att man ibland får ta på sig glasögonen(hörlurar).
 3. tack så hemskt mkt för alla svar. mina tokiga idéer är härem avstyrda:) har ni erfarenhet av att mixa med lurar? fungerar det? jag själv har inte så stor erfarenhet av att mixa, men jag misstänker att ett hårt pannat ljud blir just ett hårt pannat ljud i lurar. i ett rum så blir väl ett hårt pannat ljud lite blandat i andra örat också eftersom ljudet studsar runt i rummet? alltså vad är den största skillnaden på att mixa i rum och via lurar?
 4. Hej, Jag funderar på att ev köpa nån färdig studiolösning i miniformat. Tänkte mig typ studiobrickssystemet(2x2x2,1) alltså runt 4kvm golvyta. Då jag inte spelar in akustiska instrument tänkte jag att liten yta skulle passa bra. En annan tanke är att jag kanske då klarar mig mindre monitorer pga rummets lilla storlek? kommer det fungera att mixa låtar i detta utrymme, eller blir det problem pga den lilla ytan? jag har hört att basen behöver större yta, men jag kan ha fel. Vilken är den minsta ytan för att få bra ljud så att man kan mixa låtar?
 5. Hej, Jag bor i Lund och försöker producera hardstyle. Jag känner ingen annan som gör det, men det hade varit kul att kunna utbyta idéer och erfarenheter med andra. Om du bor i Malmö/Lund eller möjligen Skåne så hade det varit kul att lära känna dig som har samma intresse som mig. Jag är 37 år och jobbar i logic på en Mac. Hur gammal du är eller vilken daw du använder spelar ingen roll. Jag har inte gjort några färdiga låtar som är felfria, men här kommer ett ex på en låt med en del brister. //Björn
×
×
 • Create New...