Jump to content
Annons

chdani

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av chdani

  1. Två skivor som visserligen börjar få några år på nacken men som jag fortfarande finner viss stolthet i:
  2. Här kommer ett snabbt försök. Det är bra att öva så all feedback du kan ha till mig är guld värd. Hoppas du tycker det låter bra 🙂 Hur gjorde du Axeman för att få en embed-länk på det där viset? Jag verkar inte lyckas att lägga in en soundcloudlänk här utan att allt ballar ur.
  3. Jag instämmer med ovanstående att det är jättekul att få jobba med ett sammanhang man inte är van vid. Har haft ont om tid med tanke på jobb som behövde prioriteras men det ska bli kul att ta tag i det här snart!
  4. Ja precis och du kan också skicka till dig själv bara för att få nedladdningslänken. Länken funkar bara begränsad tid så det är som du själv säger ingen bra lösning egentligen. På detta sätt kan du iallafall skicka till en person i taget. Så om du vill - skicka ett PM till mig här så kollar jag lite på det så får vi se om det kan bli bra. Jag vet inte hur du hade tänkt att göra men så som jag ser det är det wav-filer som gäller och att de inte är behandlade med kompressorer eller annan processering.
  5. Sprend brukar jag skicka filer med. Jag tycker det funkar som en snabb lösning om du har någon som har tagit på sig uppdraget redan. Jag tycker det vore kul att försöka men jag har kanske supermycket tid just nu. Är det bråttom?
  6. Jag är intresserad av att veta alla böcker som man går igenom av den anledningen att jag vill har lite koll på vad man lär sig där. Själv kom jag inte in på den utbildningen utan går en annan i Stockholm och tänkte att det här var ett sätt att jämna ut det lite grann kompetensmässigt. Inget slår att vara någonstans och läsa med lärare i 5 år och inget annat kan ge den cred man får därifrån så klart.
  7. Hej! Jag studerar ljudteknik just nu men inte på den mycket omtalade Piteå-utbildningen tyvärr. Tänkte att man kanske kunde ta en titt på litteraturen iallafall även om man inte får allt det andra. Förmodligen finns någon slags standardlitteratur. Så ni som har gått i Piteå, kan ni nämna de böcker nu har använt er av när ni pluggade?
×
×
  • Skapa ny...