Jump to content
Annons

limpan94

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Robert Smedberg: det är dom jag har köpt! fick ett jävligt bra pris för dom därför jag köpte dom! och jag va medveten om att ena inte funkade!
  2. nej det slutar inte låta sådär oavsett hur länge den står på 🙁
  3. KlasVonKlas: ja den fladdrar lite grann! nej tyvärr har jag ingen garanti 🙁 men vet du nånstans där jag kan slänga in denna högtalare på reparation? är väldigt tacksam för era svar!
  4. technic: okej ja det måste vara nått fel i högtalaren! vet du nånstans där jag kan lämna in denna högtalare för ett bra pris nånstans i stockholm? Björn Lundberg: Nej det gör ingen skillnad!
  5. nopp! detta störande brus ljudet kommer även fast jag inte har någon kabel i , räcker med att jag bara har el kabeln i stoppad och sätter på högtalaren så kommer bruset/brummet 🙁
  6. okej ja men som sagt . det spelas ingen musik alls ur ena högtalaren. det är bara störningar. vet ej vad det är för något. detta har nog ingenting med vad för uttag jag har den i utan något fel i högtalaren, men vet inte vad det är för fel! tack för tipset Hemmpe! men tror inte att det är felet!
  7. använder denna kabel till monitorerna till ljudkortet (Focusrite Saffire 6 USB)
  8. Tjena! det är så att en av mina Truth B2031 brusar på något konstigt sätt när man sätter på ena högtalaren! har öppnat den och kollat, men det är ingenting som ser bränt ut och det är inte någon sladd som sitter löst! vad kan detta bero på? Min film.mp3
×
×
  • Skapa ny...