Jump to content
Annons

Stukhulm

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej, jag har ett sjukt stort problem. Frustrationen har nått den grad att jag faktiskt inte vet var jag ska ta vägen.. Efter 12 timmar på ett projekt så bestämmer sig FL att bara lägga allting ur synk, jag vet inte hur. För det spelar ingen roll hur mycket jag zoomar in i playlisten så är det fortfarande ingenting som syns. Någon som kan hjälpa till? Tack på förhand...
  2. Bärbar har jag faktiskt inte ens tänkt mig! Har den första generationen 8540p så det sitter en i5 540M i min dator. Helst runt 3000kr men kan gå upp till 5000 om jag verkligen måste.
  3. Tjena, Känner att min nuvarande dator (Elitebook 8540p) inte riktigt håller måttet då projekten börjar bli för stora och därmed mycket underruns osv. Tänkte då köpa ny dator och funderar på att faktiskt köpa en begagnad dator då budgeten inte är allt för huge liksom. Vad är egentligen det mest essentiella för att FL ska funka flawless även fast man har slängt in 40 omnisphere-patchar och två tusen olika samples? RAM är ju självklart ett måste och har tänkt satsa på minst 8gb där men vad för CPU ska jag egentligen köra på? Fungerar en http://ark.intel.com...-up-to-3_40-GHz eller måste man köpa en ny i7:a för typ 3 tusen? Tack på förhand.
  4. Hur menar du nu mannen?
  5. Stukhulm

    Studio med snedtak

    Tjena! Min första trådstart här på Studio så om jag gör någonting fel får ni jättegärna säga det. Till saken... Det är så att jag har kollat in en lägenhet här i hemstaden och det har en gammal klädkammare på ungefär 3x3 meter som hade funkat helt ok som hemstudio. Dock är det snedtak i klädkammaren så jag frågar er, har snedtaket någon betydelse alls när mina rokit 5:or spelar? Om det är något jag inte fått med får ni gärna fråga! Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...